luni, decembrie 03, 2012

Asta nu-i gluma !


 Deci, asta nu-i o gluma, este o oferta de la magazinul online Egluma, care in aceasta luna a cadourile ne ofera o gama variata de tricouri personalizate. Si, cum era normal, am pus si eu ochii pe un tricou personalizat, media rocky
 Puteti cauta si pe alte site-uri, dar aici tricoul pe care il doriti, il puteti personaliza. Cum vreti voi! De fapt asta-i si diferenta, pe care cei de la egluma.ro , o practica ! Si, nu-i asa, ca-i minunat, sa-ti personalizezi tricoul!
 Cum comand? Este o intrebare, pe care o anticipez la tine, cititorule! "Comenzile se pot da doar prin intermediul web site-ului Egluma.ro
 Alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati, le adaugati in cosul de cumaraturi, completati datele pentru facturare / expediere si finalizati comanda.
 Pentru orice problema sau intrebare puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta la telefon 0720586728." 

Formele corpului pot fi frumos conturate si puse in evidenta printr-un tricou ales cu multa atentie.Starea noastra de spirit se exprima si prin culorile pe care le alegem. Asadar ai acum posibilitatea sa-ti alegi, tu nu numai culoare ,ci si mesajul !

Hai, v-am pupat :)

Niciun comentariu: