miercuri, martie 18, 2015

Doisprezece

De ce 12 ( doisprezece) ? Am sa citez de pe site: "12 este una dintre cele mai interesante cifre din punct de vedere simbolistic. Este numărul apostolilor, dar şi al lunilor anului, fiind considerat simbolul echilibrului divin. Unii adepţi ai ezoterismului consideră că cifra 12 este şi expresia familiei şi a sacrificiului pentru cei dragi. 12 sunt zodiile, 12 perechi de coaste ne susţin corpul, celebrăm 12 mari sărbători ortodoxe."
Deci, 12 plante este un supliment alimentar ! Intr-o singura capsula se gasesc plante precum: migdalul, teiul argintiu, coacazul negru, salcia, mesteacanul pufos, magnolia, socul, urzica, orzul verde, stejarul, ginkgo bilboa, ghimbirul ! 

Cele 12 plante enumerate mai sus, sau adunat intr-o singura capsula, pentru refacerea starii de bine a organismului nostru, avand efecte benefice asupra imunitatii,a sistemului circulator,a sistemului digestiv. De asemenea, ele au un aport semnificativ de vitamine, proteine si enzime !
Cum se administreaza? E atat de simplu, o capsula pe zi, cand doresti ...dimineata sau seara, cu 30 de minute inainte de masa, cu 150 ml de apa sau ceai !
 De ce am ales eu suplimentul acesta alimentar (12 plante) si de ce trebuie si tu sa faci acelasi lucru,pai... e foarte simplu si am sa va explic, scurt! Natura i-a ajutat pe oameni de-a lungul mileniilor sa fie sanatosi . Pe langa frumusetea extraordinara, pe langa animale si forme de relief , natura a aratat oamenilor ca ii iubeste, chiar si atunci cand oamenii ii vor raul ...vezi poluare si defrisarile necontrolate ! Trebuie sa ne folosim de aceste minunatii: frunze, copaci , radacini, seminte, mladite sau muguri, pentru a dobandi impreuna starea de bine a sanatatii !





Niciun comentariu: