duminică, aprilie 20, 2014

Detoxifierea

A sosit primavara si cum este normal organismul simte nevoia unei detoxifieri. De eliminare a toxinelor acumulate de organism pe perioada iernii. Exista o multime de tehnici si suplimente pe care le putem lua, dar sunt specialisti care recomanda anumite produse, cum ar fi: Fructele, care sunt bogate in lichide si ajuta la eliminarea de toxine... Spanacul, nu trebuie sa lipseasca in aceasta perioada din alimentatie, spirulina, conopida, sfecla, macris si oricare leguma cu frunze verzi, acestea continand clorofila si oferindu-i tractului intestinal un sprijin nemarginit.
Portocala si lamaia ajuta si ele la eliminarea toxinelor, mai ale ficatul este ajutat in procesul de curatare...Deci, folositi sucurile naturale din lamaii si portocale,contin vitamina C Usturoiul, stiu are un miros intepator, dar concentreaza in el o forta incredibila de detoxifiere, ajuta ficatul sa produca enzime ce curata toate reziduurile din sistemul digestiv.Avantajul ca poate fi adaugat peste la orice fel de mancare. Ceaiul verde este inutil sa va mai spuna cat de multi antioxidanti are ceaiul verde si ce ficat sanatos poti avea dupa o cura de ceai. Mai sunt si alte alimente ca de exemplu: nucile, semintele de in, migdalele, alunele de padure, semintele de chia sau cele de floarea soarelui ajuta la detoxifiere si scapa ficatul si tractul digestiv de toxine. Acum fiecare isi poate alege cura de, detoxifiere. Important este sa o faceti!

Un comentariu:

immortale spunea...

si sucul din sfecla rosie sau morcovi este foarte bun!