vineri, februarie 20, 2015

Nunta- un moment important al vietii

Nunta este un sentiment unic al celui mai important moment din viata, momentul in care spui: Da! Emotiile pe care le simti si pe care apoi le vei retrai rasfoind albumul cu fotografiile si filmarile de la nunta sunt unice.
Atungi cand alegi cine sa-ti imotalizeze (sa-ti filmeze) nunta trebuie ca aceea persoana sa fie atenta la fiecare clipa de magie a ta si a partenerei tale.
Trebuie sa fie un profesionist care sa capteze acele momente speciale pentru ca mai tarziu tu si partenera sa le puteti pastra pe vecie, dar in acelasi timp, profesionistul sa fie discret pentru ca tu si aleasa sa va puteti bucura de nunta!

In continuarea acestui articol va voi povesti ceva de la nunta mea! In toamna anului 2007, am avut ocazia fericita ca eu si a mea aleasa sa ne oficializam relatia, care dura de multi ani, prin inceheira casatoriei.
Daca va zic ca organizare acestui eveniment cu tot ce inseamna: plata , bunul mers al petrecerii a cazut exclusiv pe noi si-a fost greu si din punct de vedere financiar si organizatoric.
Am inceput cu inceputul: alegerea locatiei, a hainelor, a verighetelor si asta cu circa 6 luni inainte de data stabilita pentru nunta. Imi amintesc de multe ori cu placere modelele de verighete incercate pana cand am decis, de costumele probate si mai ales de rochiile de mireasa pe care le-am cautat prin tot orasul, dar si pe la Bucuresti.
Si, cand ziua evenimentului a sosit, invitatii si noi ne-am simtit foarte bine, nici acum nu inteleg cum au trecut asa de repede acele ore incepand cu oficializarea, legalizare casatoriei la ofiterul starii civile, cu biserica si cununia religioasa si mai apoi petrecerea. Au trecut atat de repede ca un vis. Un vis pe care mereu il retraiesc prin inchiderea ochilor si deruland acele imagini minunate. Este bine ca ma ajuta memoria si, fireste imi doresc sa nu mi-o pierd niciodata deoarece doar in memorie am stocat acel eveniment fericit. Luati cu valtoarea cheltuielilor am decis eu si sotia ca nu avem bani pentru filmare nuntii, fara sa verificam sau sa intrebam, cat ne-ar costa acest serviciu indispensabil și degeaba am aflat dupa nunta, era prea tarziu, ca nu era un efort financiar deosebit.
Asadar eu am ramas cu nunta intiparita in memorie, de unde sper ca nu se vor sterge niciodata, dar in imposibilitatea de a le arat copiilor si nepotilor imagini cu noi, tineri.
Pentru momentele speciale si unice de la nunta voastra sfatul meu este sa apelati cu incredere la profesionistii in organizarea unor asemenea evenimente. 
Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti cea mai frumoasa nunta!

Niciun comentariu: