vineri, septembrie 06, 2013

Cel mai bun pret de pe Pământ, la Confort City

Situat la 20 de minute de mers cu masina, din centrul Bucureștiului sau 30 de minute cu autobuzul, Confort City este complexul rezidențial de care familia dumneavoastră are nevoie pentru o viață cu adevărat armonioasă.
Cele 12 blocuri amplasate pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul Tineretului si 4 km de RIN Grand Hotel și Delta Văcărești dispun de 1.680 de apartamente spațioase și finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate.  


Dintre tipurile de locuințe oferite, prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafete utile cuprinse intre 43,68mp si 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preturi intre 34.900 și 47.900 euro fără TVA. Detalii la: confort city Bucuresti.
Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere, ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de 72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA.
Dacă viața în Confort City se anunță lipsită de stres, același lucru este valabil și pentru relația cu banca, de care se vor ocupa exclusiv reprezentanții Domus Stil, dezvoltatorul proiectului. Un avans de 30% va asigură un loc în Confort City, cu o plată a diferenței pe o perioadă de zece ani, iar la achitarea integrală este disponibilă o ofertă personalizată.
Cheltuielile unei locuințe în Confort City sunt minime, datorită construcției impecabile din punctul de vedere al durabilității și a eficienței energetice, la care se adaugă contorizarea individuală a costurilor fiecărui apartament. Imobilele deja ocupate se află în administrarea asociațiilor de proprietari, iar până la ocuparea completă a ansamblului, dezvoltatorul se va ocupa de blocurile care încă mai așteaptă locatari.
Profitați acum de o zonă liniștită și ferită de agitație, dar cu mare potențial de expansiune, conferit de cartierul de vile din vecinătate, a cărui construcție a început deja, precum și de perspectiva construcției unui mall. Stația de autobuz a liniei 223, amplasată de RATB  în imediata vecinătate a complexului, face accesul către Confort City mai ușor ca oricând.  
În Confort City nu există griji legate de siguranța celor mici, de aprovizionarea casei sau de locul de parcare. Centrul de crestere si ingrijire copii și locurile de joacă, amplasate chiar în mijlocul ansambului îi așteaptă oricând pe copii, iar cumpărăturile se pot face la magazinele din complex. Parcarea complexului oferă loc suficient pentru toți locatarii, precum și spații subterane, iar vizitatorii beneficiază de gratuitate în primele două ore de ședere.
Din moment ce viața în Confort City se anunță liniștită, același lucru este valabil și pentru procedeul de întocmire a dosarului bancar, de care se vor ocupa exclusiv reprezentanții Domus Stil. Există și variante de finanțare flexibile pentru cei care nu sunt eligibili din punct de vedere bancar, dezvoltatorul punând la dispoziția potențialilor clienți varianta de tranșe.
Un avans de 30% va asigură un loc în Confort City, cu o plată a diferenței pe o perioadă de zece ani, iar pentru achitarea integrală este disponibilă o ofertă personalizată. Grăbiți-vă, doar 10% din locuințele Confort City au rămas neocupate! Mai multe gasiti la: confort city .

Niciun comentariu: