vineri, noiembrie 29, 2013

Asa ceva! La spitalul din Ploiesti.

Chirurgul Dan Oprea spunea ca la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploieşti este "umilit, abandonat de toti" si ca, desi in spital s-au abordat tehnici chirurgicale de nivel universitar, la nivelul unitatii sanitare nu se aloca fonduri, bisturiele electrice de unica folosinta sunt folosite "de zeci de ori", si alte dotari sunt "de pe vremea lui Pazvante".

"Daca vrei să tratezi un bolnav, nu reusesti sa folosesti aceeasi schema de tratament macar 6-7 zile. Iti vine sa urli cand zilnic ti se schimba antibioticele din farmacia spitalului. Daca dai un anticoagulant, zilnic schimbi cu altul, desi esti constient ca este malpraxis. Compromisuri peste compromisuri, gandaci in saloane, paturi second, cazarmament rupt, perne cu galme, dar anvelopari pe exterior? Lucrari care, poate, aduc ceva celor care le propun. Nu stiu, nu se leaga nimic. Toata lumea este linistita! Exista un vinovat de serviciu? Medicul!!! Asta trebuie sa-si asume raspunderea. A jurat, nu?", afirma chirurgul Dan Oprea.
Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Adrian Strambeanu, cataloga drept "izolate" afirmatiile chirurgului Dan Oprea.

Niciun comentariu: