sâmbătă, noiembrie 09, 2013

Black-Friday 2013 ! Iata lista de magazine inscrise in cursa reducerilor

Salutare lume! Ieri, am inceput cu un articol legat de evenimentul ce va avea loc in ultima zi de vineri a acestei lunii. Adica, pe 29 noiembrie si anume Black-Friday. Si, tot ieri va spuneam ca am pus ochii pe un site si un produs pe care mi-l doresc. incerc in aceasta perioada sa va trezesc interesul pentru acest eveniment si sa va prezint produsele pe care le am pe lista mea de cumparaturi si, de asemenea pe cat posibil site-urile care vor participa.
Black-Friday, adica Vinerea Neagra, este chiar dupa colț. Pentru a va ajuta sa va gasiti produsele preferate sau pentru ca urmeaaza decembrie luna cadourilor perfecte, am ales sa scriu cateva articole si sa va prezint ofertele speciale pentru voi, cititori acestui minunat blog. Aici puteti descoperi magazine rafinate, oferind oferte multe pentru tine si cei dragi - toate in spiritul de evenimntului ce urmeaza. Va dau dau aceasta lista cu magazine online inscrise, pana acum la Black-Friday 2o13:
- Tiparo.ro ,  este un magazin ale caror  cadouri  pot fi personalizate . A participat  la Gala Premiilor Ecommerce. Oferta lor de reduceri este de tipul 1 + 1 Gratis. Adica primesti dublu cantitatea comandata,  oferta fiind valabila pentru produsele identice de pe site lor.
 - MotorVip.ro , este unul dintre  furnizori mari de accesorii auto si tuning. Acesta acorda reduceri de pana la 50 % la accesoriile tuning si bineinteles la piesele auto.
 - Melarox.ro , este un important magazin online de pe piata produselor electrocasnice, electronice, IT, incorporabile si cele de tip HoReCa. Reducerile anuntate deja merg pana la 60 % la gama de produse, de pe acest site.
 - TrendyLook.ro , este un brand in domeniul fashion, o aparitie din 2013, care isi propune reduceri de pana la 50 % la toata gama de articole pentru femei:  rochii de seara, lenjerie intima, costume de baie, si alte produse pentru doamne si domnisoare.
 - Ciserom.ro , daca nu stiati, va spun eu, acum,  este brand-ul care a castigat in anul 2012 titlul de: "Cel Mai Promitator Brand Romanesc". Reducerile vor fi de 50 % la sosete si ciorapi din magazinul online shop.ciserom.ro
 - Saxara.ro , este si el un brand participant la Gala Premiilor Ecommerce.  A avut o  evolutie foarte buna in anul2013, iar reducerile anuntate pentru acest eveniment sunt cuprinse  intre 30 si 70 % la majoritatea produselor.
 - Beelegant.ro , este un  site nou venit pe piata online...  Produsele comercializate sunt pentru inceput, sper eu, bijuterii, iar ofera lor de reduceri merge pana la 50 % la cele din argint.
Asadar, Black-Friday, adica Vinerea Neagra, este chiar dupa colț. Pentru a va ajuta sva gasiti produsele preferate sau pentru ca urmeaaza decembrie luna cadourilor perfecte, am ales sa scriu cateva articole si sa va prezint ofertele speciale pentru voi, cititori acestui minunat blog. Aici puteti descoperi magazine rafinate, oferind oferte multe pentru tine si cei dragi - toate in spiritul de evenimntului ce urmeaza.


Din blogosfera romaneasca va doresc spor la cumparaturi si daca mai stiti si alte magazine din online, lista e deschisa si o putem actualiza impreuna.

Un comentariu:

Anca_Ana-Maria spunea...

de abia astept sa vad cam ce imi pot cumpara!