vineri, noiembrie 01, 2013

City Life, cea mai accesibila tableta din gama actuala.

Noul device Allview se remarca printr-un design ultra slim, avand o grosime de numai 7,5 mm. Viteza de procesare este asigurata de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.
City Life este o tableta potrivita pentru cei care vor sunt la prima lor achizitie. Este accesibila si usor de utilizat in viata de zi cu zi, dar nu face rabat de la calitate. O dovedesc rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde City Life a obtinut peste 12.000 de puncte.
 
City Life ofera o autonomie destul de buna pentru baterie, de pana la 4 ore in conditii de functionare continua si pana la 10 zile in stand-by.
Tableta este dotata cu un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz. Datorita procesorului grafic Mali 400, jocurile si aplicatiile ruleaza rapid. City Life are capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar daca este conectata prin cablu HDMI la un televizor compatibil, filmele si videoclipurile pot fi vizionate la aceasta rezolutie. Tableta ofera conectivitate Wi-fi, conectivitate PC prin USB si posibilitatea de conexiune 3G prin modem.Tableta Allview City Life  va fi disponibila in doua variante de culori (alb si negru) si va putea fi achizitionata din magazinele partenere la pretul de 399 de lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tableta,vizitati pagina: www.allview.ro.

Niciun comentariu: