vineri, noiembrie 08, 2013

Puiul romanesc! A fi sau a nu fi?

S-a creat panica si s-a produs pagube care in viitorul apropiat se vor putea masura in zeci sau sute de milioane de euro. Acum, gandind la rece cam in proportie de 99 la suta am certitudinea ca sunt imterese imense pentru a lovi in producatori romani pentru ca prospera o clica ...ce frumos am spus, trebuia sa zic mafia importatorilor, dar exizta un aparat de stat platit de mine si de voi ce-i care cititi acest blog, care ar fi trebuit sa rezolve situati.
La naiba astia nu platesc un leu impozit pe imputiciunile congelate aduse de prin Brazilia, Argentina si dracu mai stie de unde le aduc. Ce dracu astia ne cred fraieri ,  macar atata lucru putem sa desfacem si noi...manipularea asta jegoasa, promovata  prin orice mijloace ca doar Romania trebuie sa fie piata de desfacere pentru gunoiele altora, furnizor de sclavi moderni...si fraieri ....care se imprumuta pentru tampenii de tot felul...
Asadar, puiul a fi sau a nu fi romanesc, crescut si sacrificat in Romania sau importam imputiciunile congelate si presarate cu mirodenii de la altii!


2 comentarii:

ildikutza59 spunea...

Buna intrebarea! Cine trebuie sa dea raspuns, cred ca-i ocupaT

Anonim spunea...

dureros de adevarat ....inveti multe ...si pt ce ?