Asadar, pentru aceasta zi m-am gandit ca ar fi minunat sa pregatesc: Snitel de pui cu mazare! Reteta nu-i originala am gasit-o in ziarul celor de la Kaufland!
Si cu asta spuse sa trecem la treaba, adica la scris:
Pentru asta vom folosi :
Un piept de pui de vreo 500 de grame, eu am folosit si pulpele! 400 grame de mazare congelata, 100 ml de ulei de floarea soarelui pentru a praji pieptul si pulpele, 25 grame de faina, 20 de grame de gris, 30 de grame de unt, o ceapa, 2 oua, o legatura de marar, sare si piper dupa gust.
Acum, sa va zic cum le-am preparat:
Am curatat ceapa si am taiat-o marunt, am fiert mazarea in apa cu sare cam 35 de minute...
Am topit untul intr-o craticioara si am adaugat ceapa, am lasat un pic sa se prajeasca apoi am adaugat sare si piper. Am adugat si putin marar, iar atunci cand a fiert mazarea am adaugat-o si pe ea, peste ceapa calita.Le-am lasat cam cinci minute impreuna.
Pieptul de pui taiat si pulpele le-am tavalit prin faina si ouale batute, apoi prin pesmet. Le-am prajit in uleiul incins, cam vreo 10 mniute, pe fiecare la foc mic. Cam asa am facut eu!
2 comentarii:
For me! Thank you....
Enjoy it!
Trimiteți un comentariu