joi, martie 20, 2014

Caminul inseamna acasa

Azi, vreau sa va prezint un azil in sector 6. O sa va intrebati, ce mi-a venit? Pai, am observat ca unii batrani si-au gasit acolo o casa noua, deoarece este un camin bine ingrijit si primitor, aflat in Bucuresti. Si, cum batrani au fost tinta principala, in ultimii ani, a politicienilor, la adunat de voturi, nu la o viata mai buna, am zis ca o asemenea initiativa trebuie semnalata.
Daca pana acum batranii care nu mai au pe nimeni, din diverse motive, si nu intru in asemenea detalii, erau practic condamnati la singuratate intre cei patru pereti ai locuintei propri, acum exista o alternativa si anume caminele de batrani. Unul dintre acestea este: caminul de batrani Asociatia Sfantul Nicolae si Sf. Alexandru. Un camin privat creat sa ofere un mediu placut si familial impreuna cu sentimentul de acasa 

Scopul celor care lucreaza in camin este sa ofere demnitate batranilor pentru ca ultima parte a vieti lor, sa fie una cu mult mai usoara.
Unii batrani petrec perioade scurte de timp, in camin, altii stau mai multi ani. Acestia au la dispozitie personal calificat pentru a fi supravegheati in camin.
Cei care fac acest pas sunt bine ingrijiti si isi pot duce traiul de zi cu zi in mod independent. Fiecare camera este deosebit de primitoare, de curata si intima, iar personalul e mereu la dispozitia batranilor. As zice ca e cu mult mai bine decat acasa, unde noi cei tineri ne cam plictisim de un batrani.
Aici, in camin se pot bucura de un televizor, de un aparat de radio, de carti si de reviste in oricare moment al zilei, dar mai exista si activitati planificate de si cu personalul caminului.
Masa este servita in conditii deosebite, in plus in camin exista un cabinet medical si un medic care este pregatit sa acorde ajutor in caz de nevoie.
Daca articolul meu nu te-a convins, dragul meu cititor acceseaza site-ul , sa vezi singur conditiile si ce: tarife camin de batrani sunt.

Din blogosfera romaneasca va doresc ...ce as putea sa va doresc, decat zile frumoase alaturi de cei dragi voua!


2 comentarii:

axasport spunea...

da! intr-adevar in ultima perioada incep si la noi sa se dezvolte asemenea asezaminte!

borceablog spunea...

da! e important ca si batrani sa aiba parte de o viata mai buna!