miercuri, martie 26, 2014

Mersul pe bicicleta

A merge pe bicicleta este una dintre optiunile pe care le putem lua in calcul ataunci cand vrem sa ne petrecem timpul liber cu familia sau de ce nu, cu prietenii! Desigur pentru asta avem in primul rand nevoie de o bicicleta, pentru zilele cu soare care ni le ofera primavara! Acest magazin de biciclete in Bucuresti va poate oferi una din variantele potrivite de bicicleta.

Atunci cand avem timp liber, ar fi bine sa lasam masina sau celelalte mijloace de transport, pe care le folosoim in timpul saptamenii si alegem mersul pe bicicleta.
De cand nu v-ati mai plimbat cu o bicicleta? Cu siguranta un motiv ar fi si internetul pentru care multi au renuntat la aceasta activitate care, te poate ajuta sa ai corpul la care ai visat! Mersul pe bicicleta, nu mai e demult o joaca pentru copii, ci a devenit o metoda distractiva de a-ti remodela corpul si de ce nu, de a scapa de kilogramele in plus..
Se zice ca: " mersul pe bicicleta nu se uita niciodata." Indiferent daca nu ai mai mers de ani buni pe bicicleta, niciodata nu e tarziu sa te reapuci si sa mergi pe bicicleta! De ce sa nu profiti de o activiatte atat de benefica pentru conditia fizica si sanatatea ta?!
In fond, nu conteaza ce varsta ai, este important sa profiti de zilele frumoase si calduroase pentru a scapa de kilogramele acumulate in timpul iernii. Cu siguranta e mult mai usor sa slabesti plimbandu-te cu bicicleta in aer liber prin parcul din apropierea casei, scapand astfel de aerul inchis si aglomeratia din salile de fitness.
Este important de stiut, ca mersul cu bicicleta antreneaza un numar foarte mare de grupe musculare!
Va dau o veste si mai buna! Intr-o jumatate de ora de mers cu bicicleta se pot arde peste 250 de calorii! Asta ar insemna ca daca ai mancat un baton de ciocolata poti sa-ti iei bicicleta si sa da-i o tura prin parc...
Daca plecati in weekend cu masina personala si vreti sa luati bicla cu voi, acum nu mai e nicio problema, tot ce trebuie sa faceti este sa va cumparati un: suport bicicleta pentru portbagaj ! Nici pe cei mici nu i-am uitat.Pentru ei exista aceasta varianta de: trotineta razor!
Din blogosfera romaneasca eu va doresc o primavara frumoasa!

Niciun comentariu: