marți, aprilie 22, 2014

Jocuri pentru copii online

Dintre toate jocurile online pentru copii cred ca pentru baieti jocurile cu masini sunt cele mai atragatooare si, in acelasi timp speciale, pentru ca atunci cand se joaca nu doar ca este pus in fata unor situatii interesante si care in mod normal. in viata reala ar fi periculoase, dar, pentru orele in care se joaca, poate fii eroul salvator.
Copiii adora acest tip de jocuri, le cauta pe net si, se joaca cu pasiune, ore in sir in fata monitorului, bucurandu-se de lucrurile bune pe care le pot realiza.
Exista in online mai multe tipuri de jocuri cu masini: camioneta naravasa , masini de pompieri, camioane extreme , jocuri de aventura, de colorat, puzzle, etc. Unele dintre acestea presupun sa conduci camionul, altele dintre ele iti permit sa controlezi tot timpul actiuniea. In unele poti organiza miscarea unei intregi unitati de pompieri in salvare vietilor omenesti, altele sunt de strtegie. Toate au ca scop, dezvoltarea si responsabilizarea copiilor.

Acele jocuri care presupun conducerea unui camion se concentreaza pe deplasarea acesteia cat mai repede cu putinta.
Tocmai din aceasta cauza majoritatea actiuni se desfasoara contra timpului. Jocurile cu masini au comenzi de control extrem de simple ( acele sageti de pe tastatura).

Acestea sunt de altfel si preferatele copiilor care oricum au acasa si-o masina de jucarie, fie ca-i cu telecomanda, fie ca-i una simpla, iar jocul doar diversifica bucuria de a putea conduce o masina.

Jocuri gratis- Jocuri.biz Unele jocuri cu masini din seria camioane extreme este unul ce aduce multe imbunatatiri ca: "masina fantoma si bonusuri ascunse". de asemenea exista posibilitatea de a concura cu cei mai iscusiti jucatori pe fiecare nivel, castigand cursa si deblocand astfel un nou nivel de bonus. Masinile in varianta noua sunt mai mari, mai puternice si mai rapide!

Si voi ca si mine va veti pune intrebarea: De ce au devenit atat de populare:


In opinia mea cred ca principalul motiv pentru care acestea  sunt ata de populare se datoreaza varietatii lor. Ele acopera aproape orice domeniu. vrei si iti place sa conduci o masina sau camion? Pe internet gasesti jocuri online cu masini si cu camioane. Iti placea sa mergi cu o motocicleta rapida?  la fel. in online se poate, chiar daca nu e aceeasi senzatie ca pe o sosea, fiind total diferita, dat esti catusi de putin in ipostaza unui pilot de curse cu ajutorul acestor jocuri din online. Si, acum am facut o referire la noi adulti, care ne mai jucam din cand in cand. Pentru relaxare, distractie, buna dispozitie si, de ce nu pentru a mai evada din rutina de zi cu zi!

Din blogosfera va doresc sa aveti o zi minunata!


4 comentarii:

bazarul lui albert spunea...

par extrem de interesante, dar timpul nu-mi permite acum sa le incerc....

Doina Taur spunea...

e fain rau asta cu camioane...o sa il descarc si baietelului meu.
MS!

ritm spunea...

ar mai fi si altele dar cele mentionate de tine sunt cool, pentru cei mici:)

all.florentin spunea...

uneori mai dau si eu in mintea copiilor si mai intru pe cate un asemenea joc...