luni, aprilie 28, 2014

Vacanta la Mamaia

Inca de la inceput vreau sa va spun ca: vacanta inseamna, pentru mine, obligatoriu soare, mare si plaja. Asta-i unul din cele mai bune moduri in care simt ca ma relaxez in mod real. Cu sigurantaa ca si mie ca si multora dintre oamenii, imi place sa vizitez locuri noi, sa ma plimb, dar daca trebuie sa aleg intre asta si a lancezi pe un sezlong, cu un caffe-frape in mana si cu ochii odihnind pe linia orizontului, voi alege, fara dubiu, ultima varianta.
Apropo de ea, am hotarat, cu ceva timp in urma, ca nu merita sa imi mai fac concediul in Romania. Nu sunt snoaba (sau cel putin asa ma consider) si nu caut cine stie ce lux in vacanta. Sunt numai prea saraca pentru a nu dori ca, pentru banii pe care ii dau, sa primesc cele mai bune conditii posibile. Nu mi-a pasat niciodata daca mobilierul este vechi, daca lenjeria de pat este ingalbenita de timp sau peticita pe ici pe colo sau gresia ciobita. Nu am avut mereu pretentia sa mi se schimbe zilnic prosoapele, in fond nici acasa nu le schimb decat la saptamana si in rest, cand se uda le pun pe balcon la uscat.

De cele mai multe ori nu am avut de ce sa ma plang in vacantele mele, dar asta pentru ca am studiat oferte cu luni inainte de a cumpara ceva si am citit toate forumurile. Iata motivele pentru care as alege, de exemplu un
drumul pana la litoralul romanesc, din Bucuresti, putin peste 5 ore (in functie de destinatie, fireste), in timp ce pana pe la Eforie Nord, de exemplu putin peste 3 ore.
Diferenta este extrem de mica, atat de mica incat nici nu conteaza. Pretul calatoriei cu autocarul (pentru ca eu nu am masina) este de 25 de euro, dus intors, de persoana, exact cat m-ar costa si in tara drumul pana la mare.



Cazare Mamaia Booking Expert


Este cazarea cea mai convenabila pe care am gasit-o in Mamaia, Hotelul AMIRAL este situat, pentru cei care nu stiu, in nordul statiuni Mamaia, la doar cativa metri de plaja si, se afla de asemenea, in vecinatatea  hotelurile: “Comandor” si “Orfeu”, care fac parte dintr-un complex turistic extrem de apreciat in Mamaia.Toate camerele sunt cu vedere la mare, iar pe plaja cu nisip fin exista sezlonguri si umbrele…Sunt convins ca este foarte rentabil la noi avand in vedere ca in acest moment preturile sunt cam ca si, in Bulgaria. Personal nu sunt un fan al mersului pe afara dupa mancare si bautura, consider ca nu trebuie sa mergi in concediu ca sa bei si mananci, si pentru soare, odihna, iar un hotel care imi asigura linistea il iau in calcul, nu prea vreau sa apara surprize.
Sunt convins ca este foarte rentabil la noi avand in vedere ca in acest moment preturile sunt cam ca si, in Bulgaria. Personal nu sunt un fan al mersului pe afara dupa mancare si bautura, consider ca nu trebuie sa mergi in concediu ca sa bei si mananci, si pentru soare, odihna, iar un hotel care imi asigura linistea il iau in calcul, nu prea vreau sa apara surprize.

Din ce am vazut, la fata locului, nu ce imi spune mass-media, in comparatie cu statiunile din Bulgaria, apa marii este cam la fel, plaja la fel, in fon e aceeasi mare!!








Sursa foto:Hotel Amiral

4 comentarii:

alex spunea...

Harta hoteluri si plaja Mamaia Mamaia este situata la limita dinspre nord a ... 302, 305) si tramvaiul 101 care are punct terminus statia Satul de Vacanta Mamaia.

aici: www.plaja.ro/mamaia

antonio spunea...

Nu trebuie uitat Satul de Vacanta, situat la intrarea in statiunea Mamaia

albertflorentin spunea...

nu!!! nu l-am uitat!

Anonim spunea...

Great information. Lucky me I ran across your blog by accident (stumbleupon).
I have saved it for later!

Have a look at my web site Corn Protectors