sâmbătă, mai 31, 2014

E revolta in PNL?

"Deputatul PNL de Mehedinţi Viorel Palaşcă spune că se alătură celor şase parlamentari de Prahova care nu sunt de acord cu fuziunea PNL-PDL, susţinând că fuziunea cu “persoane care au încercat destructurarea PNL”

Pornind de la aceasta stare de fapt.

Pai nu gargavetii din teritoriu trebuie sa se revolte! Capii de aici, de la centru, oamenii politici, urmasi ai bratienilor, barbatii si muierile de stat, elita liberala care venea la antena3 cu aere superioare, si se jura pe rosu ca nici usturoi n-or sa mananace si nici guritele ciripitoare n-or sa le miroasa decat a chanel 5! Apoi au rarit-o strategic, au mai cotcodacit un pic, penibil si neconvingator, iar acum tac chitic, ca mortu-n papusoi!
Sa vad cuconetul elitist care se ratoia la intregul univers ca pnl e virgin, si poate imbraca rochia alba de mireasa! Apoi brusc, a iesit nasu’ si-a aratat camasa, in cel mai dambovitean mod! Sa vina fiecare la tv, sa se uite in ochii nostri in camerele de luat vederi, si sa zica raspicat ” am fost un dobitoc!”, apoi sa ia masuri, aia inseamna revolta! Asta cu a zis popescu din botseni ca nu vrea, e un fel de n-ar fi!


Doar o mica adaugire, pentru posteritate, ca o glumita asa. Va mai amintiti cum Catarama propusese la un congres PNL, prin 2010 parca, trecerea de urgenta la PPE si intrarea la guvernare? A fost dat afara ca ultima japita de tradator “basist”. Acum ar trebui sunat, cerut iertare si pus la prezidiu :)) Istoria e amuzanta uneori.

Niciun comentariu: