miercuri, mai 14, 2014

SCUTERUL pe post de matura

Inspirate din orașe precum Roma sau Paris, primarul din Sectorul 3 al Capitalei a adoptat un sistem inovator de strângere a gunoaielor de pe trotuare și alei.

Este vorba despre zece scutere, dotate cu sistem de aspirare, care vor face curat în sector. Reprezentanții ai Primăriei Sectorului 3 susțin că datorită acestor scutere, vor putea fi strânse mai bine gunoaiele precum excrementele de câine sau mucurile de țigară.

Primarul Sectorului 3, Robert  Negoiță, a spus că scuterele sunt mult mai eficiente decât măturătorii stradali sau mașinile cu perie, deoarece au o viteză mai mare și se pot strecura mai bine.


“Nu este în regulă că pe alei avem încă probleme de curățenie. Oamenii de la salubritate vor patrula mai des cu aceste scutere pentru a ține sub control problema curățeniei. Politia Locală trebuie să vină să amendeze cât mai mulți cetățeni care nu se respectă nici pe ei și nici pe noi și fac mizerie în spațiile publice”, a declarat primarul, prin intermediul unui comunicat.

Cele zece scutere sunt tip NSC 50 Honda și sunt dotate cu sistem de aspirare SHTIL BG86 D

3 comentarii:

Personale spunea...

cine stie si cu achizitile acestea.
un lucru e sigur, parca de ceva timp cartierele capitalei sunt mult mai ingrijite. sectorul 3 face parte dintre cele fruntase

albertflorentin spunea...

@ Anca : pai e de bine:)

albertflorentin spunea...

@ Anca : pai e de bine:)