marți, mai 13, 2014

Serviti va rog, se muta la Antena1

Emisiunea din verile trecute difuzata de Pro Tv, „Serviți, vă rog”, si care avut mare succes încă de la prima aparitie TV se muta. Vedetele invitate sa facă treaba pentru o cauza nobila si nebunia lui nea Marin au constituit sarea si piperul unei emisiuni de succes.

Cele cinci sezoane au adus audiente mari postului din Bulevardul Pache Protopopescu, iar in aceasta vara se muta la concurenta, adica la Antena 1.

Nu este prima emisiune pe care trustul din Băneasa, o preia. De curand echipa show-ului „Serviciul Român de Comedie” a semnat cu postul lui Dan Voiculescu, si deja realizeaza emisiuni, iar Horia Brenciu a renuntat la show-ul: „Vocea României” pentru la fel de celbrul show: „Te cunosc de undeva” si probabil, spun surse, si pentru viitoare editie de la: „X Factor”.


Venirea Monei Segall la postul Antena 1 a anticipat faptul ca si alte echipe cu show-uri de succes, alaturi de oameni de la Pro vor pleca, urmandu-si producatoare, iar emisiunea „Serviți, vă rog”, va fi produsa chiar de ea, potrivit site-ului: adpm.com.

Din punct de vedere al rating-ului postul ProTv pierde in fata concurentei, celor de la Antena1...si, miscarile sunt la inceput...

Niciun comentariu: