sâmbătă, mai 03, 2014

Terminale mobile


  Terminalele mobile sunt niste gadgeturi care ne fac viata mult mai usoara. Nu mai este niciun secret astazi pentru nimeni faptul ca telefoanele mobile au devenit parte integranta din viata noastra cea de toate zilele. E o compartie utila dintre telefonul mobil si aceste gadgeturi. Fie ca folosim telefonul mobil in comunicarea de zi cu zi, fie ca trimitem sms-uri sau mai nou navigam pe internet si in mod special pe facebook, trebuie vrem nu vrem, sa recunoastem ca am devenit dependenti de el. Asa si, cu aceste gadgeturi, ele patraund incet, dar sigur, in viata noastra de zi cu zi. Cati dintre dumneavoastra nu ati vazut in hipermarketuri pe vanzator sau vanzatoare folosind un cititor de bare?

Pentru telefoanele mobile existente pe piata romaneasca exista tot felul de accesorii gsm, care pot schimba persionalitatea telefonului de la banalele huse colorate, folie de protectie, incarcatoare auto universale asa si cu aceste mult mai sofisticatele, din punct de vedere al tehnologieie, a terminalelor mobile de genul: terminale montabile pe vehicule Aceste gadgeturi au rolul de a ne face viata mai placuta si, mult mai usoara… Daca iti cumperi haine in ton cu moda, de ce  sa nu folosesti si, un terminal mobil?

Gadgeturile astea eu le aseman cu tuning-urile de la masini. Acum sa fac o paranteza si sa va zic ca atunci cand ai un telefon mobil scump in care ai investit mult si se intampla sa-l scapi pe jos, asa cum am patit-o eu, (si, cum se spune un necaz nu vine niciodata singur, adica stai mai prost cu veniturile), ai nevoie de o carcasa noua. Ca n-o sa te imprumuti sa-ti iei altul nou. Este parerea mea, fiindca acum se gasesc piese pentru telefoane in mediul online. Sunt foarte multe oferte si daca prind si-o promotie cum sunt cele de acum,  pot spune ca am facut o afacere buna, pentru mine…fireste!
Dar, sa revin, cand ai o firma, pe care ai visat de mic sa ti-o construiesti si, ai autovehiculele tale, care transporta marfa, cred ca un terminal mobil de ultima generatie, e mai mult decat necesar…
De ce spun asta , pentru ca sunt usor de montat pe orice tip de  autovehicule (vezi foto) sunt foarte rezistente. Unele sunt din aluminiu turnat care rezista de la mediile cele mai uscate, pana la mediile cele mai umede. 


Din punctul meu de vedere, faptul ca sunt FOARTE  USOR de gasit in magazine online este un lucru benefic si poate duce la scaderea preturilor.
Din blogosfera romaneasca va doresc o duminica placuta si un inceput de saptamana frumos si profitabil:)



4 comentarii:

all spunea...

Interesanta comparatia dintre telefoane si terminale!
O duminica placuta!

freshblog spunea...

eu as zice ca aceste gadgeturi sunt facute pentru a relansa batranele ceasuri!

albertflorentin spunea...

@ all

mersi frumos!

albertflorentin spunea...

@freshblog:

Tot ce e posibil, dar n-as crede datorita functiilor pe care le are!