sâmbătă, februarie 28, 2015

Ceasul de mana


                                                             Ceasul de mana.

Ceasul de mana ramane un accesoriu la moda, chiar daca exista si pareri contra. Il considera demodat.
Oare s-a demodat ceasul de mana?
In opinia mea, nu! Si am sa va dau exemple in acest sens:

1. Un fost coleg de liceu imi spunea, mai demult, ca el uraste sa poarte ceva pe mana. Fie ca este un ceas, fie ca este vorba de o bratara. Are un telefon, destul de performant, care ii arata ora iar de bratara nici nu poate fi vorba, pentru ca i se parea inutila. Cum sa aiba asa ceva la mana. Este foarte incomod.
Replica mea nu a lipsit. Daca nu am ceas la mana, simt ca mana mea este prea usoara. Sunt obisnuit sa port ceva pe mana. Nu port ghiul sau bratara, dar nu imi lipseste ceasul de la mana. Este ceva obisnuit pentru mine. Recunosc acest lucru si pentru mine ceasul este mai util. Nu stau sa scot telefonul din buzunar ori de cate ori vreau sa stiu cate este ora.


2. Am mai scris despre utilitatea purtari unui ceas la mana. Tot atunci am spus ca este un accesoriu care poate fi daruit unei persoane. Ceasul, a dat si va da in continuare, un aer de eleganta posesorului, fie ca este purtat pe mana dreapta, fie ca este purtat pe mana stanga. Aici nu am o regula. Nici nu prea inteleg de ce ar trebui sa ti cont de asa ceva.

3. Am zis la inceputul articolului ca unii considera ceasul de mana, un accesoriu demodat. Poate, dar depinde si de ceas. Cu siguranta aceste ceasuri de firma ( vezi aici), nu intra in categoria ceasurilor demodate.

Recunosc ca utilitatea ceasului de mana este relativa, dar rolul estetic nu poate fi neglijat de nimeni.

Din blogosfera romaneasca va dau si un sfat. Cumparati un ceas, atunci cand vreti sa daruiti un cadou persoanei dragi, iar pentru asta intrati pe site-ul www.watchshop.ro .

Niciun comentariu: