miercuri, februarie 04, 2015

Generatorul de curent electric

                                    Un generator iti poate produce curent.electric in momente dificile

In acest articol vreau sa subliniez importanta pe care o are un generator electric, in cazul in care suntem pusi in situatia unei pene de curent electric.
Generatorul electric este util in multe domenii de activitate. Daca luam numai cazul unui spital, unde se fac operatii sau sunt oamenii bolnavi conectati la diferite aparate a caror sursa de alimentare o constituie curentul electric, ne dam seama ca lipsa unui generator de curent electric ar insemna moartea acelor oamenii. Cum sa duci la bun sfarsit o operatie, daca se intrerupe curentul?


Pentru noi cei care locuim la casa poate sa nu insemne prea mult un generator de producere alternativa a curentului electric, dar pentru comercianti, sa aiba generatoare de curent electric , poate sa fie o solutie salvatoare in zilele caniculare. Ia ganditi-va, ce s-ar intampla cu produsele alimentare din frigidere, daca se intrerupe lumina. Ce pagube ar inregistra acel comerciant, fiind nevoit sa arunce la gunoi alimentele care se vor altera!

Daca ma gandesc bine sunt cetateni care se plang de caderile de curent mai ales iarna. Un generator electric poate rezolva aceasta problema pentru orele sau zilele in care curentul electric este intrerupt.
Majoritatea locuintelor au centrale termice, acestea fiind alimentate cu curent electric, chiar daca sunt pe gaz. Fara o sursa alternativa, adica un generator, vom risca sa stam in frig.

Sincer, nu pot sa concep ca un spital sau o societate cu foc continuu, care sa nu aiba in dotare o sursa alternativa de producere a curentului electric...fie ca-s generatoare de curent pe benzina sau motorina, dar pentru mai multe detalii accesati acest link: http://egeneratoare.ro .

Acolo vedeti ca sunt preturi care va vor convinge sa achizitionati un generator, decat sa aruncati marfa si sa inregistrati pierderi uriase...Ma refer la comercianti...

Din blogosfera romaneasca va doresc sa nu aveti parte de vreo pana de curent electric...

Niciun comentariu: