duminică, martie 22, 2015

Cainele- prietenul meu cel mai bun

Sunt unul din multii proprietari de caini. Am un caine foarte dragut. Dar, nu sunt un specialist in caini. Nici nu mi-as dori sa fiu. Nu imi displace ideea de a convietui cu un caine. Intotdeauna am considerat ca un animal de casa nu poate convietui intr-un apartament. Animalul de casa trebuie sa aiba libertate, sa se miste intr-o curte mare.
Este valabil si pentru o pisica. Or fi ele animale domestice, dar locul lor nu este intr-un apartament al unui bloc.
Acum, nu-i vorba ca putini stiu sa-si creasca sanatos animalele de casa. Nu stiu cati sunt interesati de acest aspect. Eu navigand prin online am descoperit un site aici cu ajutorul carui poti sa gasesti un cabinet veterinar din localitatea ta.Eu nu am de gand sa ma incred in cele spuse de asa-zisi specialisti in cresterea cainilor. Vreau sa consult un veterinar, cel mai apropiat de mine.
Ma gandesc ca alimentatia trebuie sa fie una adecvata varstei. Nu vreau sa cumpar avand drept argument: ca-i mai ieftin sau am vazut d-alea la televizor.
Vreau, de asemenea sa fiu informat cu privire la ce mananca, deoarece tin tare mult la el. Nu imi doresc sa se imbolnaveasca, sa sufere.
Sa va mai spun ca nu este pentru prima data cand scriu despre animalele de casa. Cu siguranta voi mai reveni pe aceasta tema.

Nu inchei fara sa va lansez, din curiozitate, o intrebare. Deci, ati citit ce contine mancarea pe care o cumparati cainelui vostru?

Niciun comentariu: