joi, martie 26, 2015

Promovare SEO

In mod normal, nu ne putem imagina ca ar mai putea exista o firma fara sa detima un site de prezentare. Daca ma refer la firmele care activeaza in comert, nu imi pot imagina ca nu au si un magazin online. Acest fapt este o modalitate de maximizare a vanzarilor cu ajutorul si contributia utilizatorilor de internet. Magazinele online sunt deschise 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar comenzile se pot efectua la orice ora. Metodele de plata sunt EFICIENTE, deoarece se poate plati ONLINE .


Promovare SEO. 

SEO (Search Engine Optimization) este un factor foarte important de care trebuie sa tina cont firmele/companiile, care furnizeaza produse. Traficul organic este mult mai relevant decât cel care constituie o plata sau o reclama (Internet/TV). Cu cat traficul creste cu atat poate creste si vanzarile. Promovarea SEO, nu e un lucru atat de simplu si trebuie apelat la specialistii in domeniu pentru ca rezultatele sa fie palpabile. 

Promovare email marketing 




De curand am descoperit o noua modalitate de promovare a unei afaceri, produs si anume email marketing. Email marketing-ul este o metoda relativ noua de promovare, dar foarte puternica si asta datorita mediului personal in care se muta discutia despre produs in inboxul posibilului consumator.

Asadar, o metoda eficienta de promovare a unui produs.

Niciun comentariu: