joi, aprilie 09, 2015

Cătălin Predoiu, în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%

Premierul-fantomă ("to be elected") al PNL-PDL,  Cătălin Predoiu, și-a prezentat la un post TV poziția asupra reducerii TVA - el este CONTRA!!! 
Argumentele prezentate fiind ori false ori chiar stupide, toți oamenii normali ar considera că este vorba de miopie politică și economică, de invidie că a luat PSD-ul această măsură, sau pur și simplu de lipsă de inteligență!
Eu am altă explicație - dl. Predoiu este doar consecvent cu modul de gândire al pedeliștilor, el fiind ministru în Guvernul Boc care în 2010 a crescut TVA de la 19% la 24%, distrugând economia românească - totul pentru a avea banii necesari restituirilor ilegale de la ANRP și șpăgilor de la Microsoft!
Este bine ca romanii să știe că acești oameni nu s-au schimbat deloc - sunt tot cei din 2010, gândesc și procedează la fel, doar nu-și mai zic PDL, ci PNL! 
Dacă prima dată ne-au fost impuși de Băsescu, acum avem obligația să nu-i lăsăm să distrugă din nou țara cu prostia și hoția care îi caracterizează (și pe care iată nu ne lasă să o uităm!).

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iohannis este un autist.......se vede de plimbarile lui,nu=l intereseaza ce fac cei care au sustinut,ori cum nu el face legile ,primul-ministru duce greul .

borceablog spunea...

Ciumpalacul