duminică, aprilie 19, 2015

Crearea unui magazin online

Mai zilele trecute discutam cu un prieten despre creearea unui magazin online si dupa ceea despre modul in care trebuie sa-ti faci simtita prezenta in modul online. Sau cu alte cuvinte promovarea online.
Orice site WEB, indiferent pe ce platforma sau indifernt de structura, are nevoie in primul rand de design GRAFIC. Aspectul unui site web (magazin online) conteaza foarte mult pentru fiecare utilizator care il va vizita, deoarece acesta se poate hotari din prima, daca cumpara ( magazin online)sau daca va colabora sau nu cu voi.

Din start va spun ca partea grafica nu este deloc usor de realizat, dar si pe masura, iar experienta celor care ti-l va realiza poate aduce rezultate ca atare. Este clar, cel putin in cazul meu, ca ne place sa privim lucrurile în viitor si cu profesionalism. Daca un client ne va face o oferta cu un pret bun, noi vom face tot posibilul sa ducem la capat proiectul clientului cu maximum de experienta si profesionalism.

Un site de prezentare este foarte util multor utilizatorii de pe net, dar si pentru companii. Acesta se poate realizeaza usor si la preturi convenabile. Beneficiati de un panou de control care va permite modificarea paginilor si adaugarea de noi elemente. Cum ar fi: poze, descrieri ale produsului, fişiere PDF, etc. In functie de spatiul de de gazduire WEB, un site de prezentare, nu va ocupa mult si nici nu consuma resursele unui SERVER configurat pe xOS,Ubuntu sau  Linux.

In ziua de azi, magazinele online sunt disponibile 7 zile din 7 ale saptamani si 24 de ore din cele 24.

Comenzile se pot realiza la orice ora si zi. Metodele prin care se poate face plata sunt si ele de mai multe feluri: online sau ramburs- la primirea coletului.

Asadar, in ziua de azi nu imi pot imagina ca mai exista firme de productie fara sa detina un site WEB. De exemplu, un magazin online este idealul principal pentru vânzarile din mediul online si pentru majoritatea covarsitoare a utilizatorii de pe Internet. Aceasta este si concluzia, la care eu si prietenul meu de discutie, de care va spuneam la inceputul aricolului, am ajuns in final. Iar cei care inca nu au dar, doresc creare magazin online, sfatul meu este sa se grabeasca...clienti nu asteapta.

Niciun comentariu: