joi, aprilie 23, 2015

Majoritatea parlamentară nu se va schimba

Îmi este foarte clar că nu se va schimba majoritatea parlamentară până la alegerile din 2016. Nu mi se pare că cei de la PNL-PDL au mari iluzii în acest sens. În aceste condiții intentionez să ne ducem la bun sfârșit acest mandat.
Cred că pentru binele democratic al României guvernele trebuie să fie formate în Parlament, să fie date jos în ‪‎Parlament‬, iar Parlamentul să fie ales de către români.



In ziua de azi liberalismul este ce a fost fesenismul in 1990: tradatori si hoti... si fiecare in barca unui serviciu secret. Nu mai avem partide. Avem doar partide-serviciu-ofiter-mason-legiune, un cokteil Molotov, cate putin din toate.


PS. Eu am obosit să tot explic ce înseamnă separarea puterilor în stat și că măsurile economice sunt luate de Guvern, votate de Parlament și apoi promulgate sau nu de Președinte. De consecință, Președintele nu va putea readuce pe nimeni acasă, așa cum nu poate trimite pe careva să lucreze în străinătate dacă acel cineva nu vrea! Oricum „e grele” rău.Acum cu această vizită,zici că au înnebunit cu toții,ce-or crede că le va spune,face,nu știu.


Niciun comentariu: