marți, aprilie 14, 2015

Produse de la Calivita

                                                       Produse de la Calivita


Atunci cand discutam despre problemele noastre sau ale altora, legate de sanatate sau de afectiuni, trebuie sa ne gandim si la faptul ca mintea noastra ar putea sa se imbolnaveasca si ea. Dar, la fel de bine aceasta ne poate ajuta sa ne vindecam prin atitudinea pe care trebuie sa o avem. Daca noi, ca si oameni vom intelege acest lucru, in final vom realiza ca omul este, de fapt, ceea ce gandeste. Efortul de a gandi pozitiv ne poate ajuta in mai multe situatii pe care nimeni dintre noi nu si le doreste. Efortul de a a gandi pozitiv este benefic organismului. Spun asta, gandindu-ma la starea de sanatate a noastra, a tuturor.

Cand suntem intr-o situatie neprevauta, cand starea de sanatate se inrautateste ar trebui sa ne gandim ca nu este un lucru intamplator. Trebuie sa cautam si sa descoperim, ce a declansat aceasta inrautatire a starii de sanatate. Cu alte cuvinte trebuie sa stim care este cauza. Uneori inrautatirea starii de sanatate poate avea cauze mai profunde, poate sa fie de natura spitituala. Trebuie neaparat sa percepem aceasta situatie ca pe un avertisment. De fapt, aceasta este si semnalul care ne este dat, odata cu inrautatirea starii noastre de sanatate.

Asadar, trebuie sa cautam cu adevarat cauza sau cauzele care au dus la declansarea boli. In opinia mea si nu numai a mea, cel mai la indemana mijloc de imbunatairea a starii de sanatate, o reprezinta metoda naturista. Spun asta deoarece noi, ca si oamenii suntem parte a naturii. Nu putem sa ne separam de natura, iar daca ne dorim sa fim sanatoasi, nu trebuie sa uitam si sa neglijam acest aspect important. Omul este cel mai pretuit lucru al Creatiei. Acest aspect nu trebuie uitata niciodata.

Acum, daca starea de sanatate ne este pusa in pericol, va voi spune cateva din avantajele folosiri unor produse naturiste.

Avantajele folosirii unor produse de la Calivita:

In primul rand procesul de obtinere al acestor produse naturiste Calivita se face prin presarea plantelor la rece, mentinand astfel substantele plantelor in cea mai naturala forma. Produsele astfel obtinute si care poarta numele de CaliVita, nu contin niciun gram de coloranti sintetici, conservanti, sare, zahara sau aditivi alimentari.

In al doilea rand produsele ce poarta numele CaliVita n-au efectele secundare pe care le pot avea alte produse si nici nu ne vor creea dependenta. Acestea sunt produse avand la baza materii prime ale caror origine este naturala.

In al treilea rand, aceste produse sunt suta la suta produse bio , iar pentru a lua aceste produse nu este nevoie de prescriptie medicala. Acestea se pot lua si complementar. Adica se pot lua si in cazul in care exista o reteta de alte medicamente prescrisa de un medic specialist, in cazul unei afectiuni.

Produsele naturiste Calivita au avizul ministerului Sanatatii din tara noastra. In Statele Unite ale Americi, standardele impuse de FDA (Administratia Alimentelor si Medicamentelor), nu permit aparitia unor produse contrafacute, fiind garantate 100% de CaliVita International.

In concluzie produsele de la Calivita nu au cum sa ne faca rau.

Din blogosfera romaneasca va doresc sanatate maxima.

Niciun comentariu: