luni, aprilie 20, 2015

Promovare online

In zilele noastre cand internetul face parte din cotidian este dificil sa lansezi un nou site si sa patrunzi pe o piata unde multe firme sunt deja prezente cu propriile site-uri sau magazine online. Acestea au deja experienta si ofera servicii si produse de calitatea, de aceea incep sa aiba clienti fideli. Asadar, nu este deloc usor sa inti in aceasta piata, dar nici nu este atat de greu pe cat pare la prima vedere.

Fac o paranteza si va spun ca personal detin hosting la doua firme si nu voi renunta la nici unul deoarece sunt multumit de ambele. Nu am intampinat probleme cu niciuna din aceste firme prezente in online de foarte mult timp, pentru ca atunci cand am facut alegerea m-am informat pe forumuri sa nu am probleme.
Nu am detinut niciodata un server dedicat, deoarece nu am siteuri mari care sa consume atat de multe resurse si sa fiu nevoit sa am un server. Un cont shared imi este de ajuns, mai ales daca este o firma de incredere.

Acum sa revin la promovare online, daca vrei sa iti deschizi un magazin online sau un site de promovare a firmei, trebuie sa ai idei foarte bune pentru a-ti face publicitate singur, Daca nu ai trebuie sa alegi o firma din acest domeniu care sa-ti faca promovarea online, altfel cu greu clienti vor ajunge pe site-ul tau sau la magazinul online pe care il detii. Concurenta din aceasta piata este dura si nu bate pasul pe loc, evolueaza...
Pe langa serviciile unei firme de promovare eu va recomand sa va faceti promovare si pe retelele de socializare: facebook, twitter...prin crearea unei pagini si organizare de concursuri cu premii. Va spun ca da rezultate bune, pentru ca aduce cat mai multi clienti, nu doar vizitatori neinteresati.


 Mai sunt si alte metode, cum ar fi e-mail marketing-ul, campanii payper click, dar... sincer, eu nu le recomand.

5 comentarii:

axasport spunea...

Lovely poem... Thanks for sharing you soft soul...

Anonim spunea...

How beautiful!

Anonim spunea...

How beautiful!

Elena Floare spunea...

Yes you are....

Elena Floare spunea...

Yes you are....