sâmbătă, mai 09, 2015

Aplicatie social-media







Social media este un element care permite oamenilor sa creeze un schimb de idei, informatii, imagini, clipuri si video. Toate acestea fiind in mediul online. Social media este definit ca un grup de aplicatii care se bazeaza pe internet si care permite creearea si schimbul de continut. In plus mass-media sociala este dependenta de tehnologia mobila pentru a creea platforme interactive, prin care oamenii discuta si pot modifica continutul.





Social media a fost definit în sens larg pentru a face referi la multe instrumente electronice relativ ieftine și larg accesibile, care permit oricarei persoane conectate la internet, să publice și să acceseze informații, să colaboreze printr-un efort comun, in construirea de relații.


Tipuri de media pntru socializare

1. Site-uri web
2. bloguri si forumuri;
3  microblogurile – sunt platforme folosite pentru distribuirea “pe scurt” si rapid  a noutatilor... ca de exemplu:Twitter, Tumblr, Digg
4. retele de socializare- prcum facebook;
5. enciclopedii online – in care orice utilizator poate sa participe la scrierea conținutului. Ca de exempleu Wikipedia, Wikia.


Utilizarea aplicatiilor social media a devenit o practica obisnuita in zilele noastre, multi dintre noi avem câte un profil de utilizator pe majoritatea retelelor de socializare. 
O problema ar fi faptul ca fiecare cont vine cu o serie de mesaje, alerte si update-uri proprii, asta facand extrem de greu gestionarea daca nu avem acces permanent la un calculator. De aceea, au fostr creeate si aplicatiile mobile, accesibile de pe telefon.

Social-media, este parte a vietii nosatre de zi cu zi.

Pe mugiosocial.com, gasiti o aplicatie social media foarte utila. Aceasta masoara impactul pe care il are site-ul vostru in mediul online. Este usor de instalat si se pot obtine rezultate spectaculoase.

Niciun comentariu: