miercuri, mai 06, 2015

Muzica se asculta cel mai mult in masini

Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul ca muzica, datorita tehnologiei avansate, poate fi lansata si ascultata mult mai usor. O melodie lansata chiar mai putin de o zi poate fi ascultata oriunde in lume si, de asemenea poate fi descarcata cu ajutorul aplicatiilor din online pe un laptop ( download muzica mp3) sau telefon.

 Acum, vorbind despre muzica romaneasca cu niste amici foarte buni, am ajung cu o exceptie, la concluzia ca, aceasta, muzica produsa de romani, a evoluat. As aminti doar de succesul inregistrat de constanteanca Inna (pe numele real: Elena Alexandra Apostoleanu, nascuta pe 16 octombrie 1986, in Mangalia, jud. Constanta) si este suficient ca si argument.



Cine nu a auzit sau ascultat macar odata pe radio o melodie a cantaretei de muzica dance si house din România. In alta ordine de idei, mie mi se pare extrem de interesant faptul ca muzica se asculta cel mai mult in masini, fie ca sunt melodii vechi, fie ca sunt apariti noi. Minunat este sa ai un sistem audio la care sa poti asculta un top muzica romaneasca pe care il gasesti pe site-ul bestdj.me. 
Am vazut saptamana trecuta in capital;a un nene care conducea un BMW la care avea atast un sistem audio de vreo zece mii de euro. Asa spunea el. Ca doar l-am intrebat, fiind parcat langa mine, in parcarea unui hipermarket. Dar, ce era spectaculos , ca sa zic asa, era faptul ca acel nene asculta manele. Cam scumpa investitia, mi-am zis, ca sa asculti niste manele, dar fiecare cu "gusturile lui", pana la urma.

Acum, nu inchei fara sa va pun cateva intrebari: – ce parere aveti despre oamenii care tin geamurile deschise si asculta Tudor Gheorghe? – ce parere aveti de un om, imbracat la 4 ace, care sta in masina lui si asculta muzica clasica? Tudor Gheorghe poate fi la fel de bine ascultat si cu geamurile inchise. NU ma credeti? Incercati.

Un comentariu:

Floarea bunica spunea...

Sa asculte fiecare ce preferinte are,dar pentru el,nu pentru cei din jur.Se poate discuta mult pe tema asta.Eu ascult mult la radio.E diversa si linistitoare.Numai bine!