duminică, mai 03, 2015

Protectie site web impotriva malware


Securitate Website & Malware 



Ne place sa credem ca internetul e un loc sigur pentru noi utilizatori cinstiti. Si, totusi nu putem fi atat de naivi, nu putem sa ignoram ca in spatiul virtual exista si oameni rai, asa zisi hackeri. Acestia incearca in fiecare zi sa obtina beneficii: informatii, bani, etc. Un mod de a creea probleme utilizatorilor sunt creearea si distribuirea de programe malware.


Sigur, ca impotriva acestor programe exista si solutii. Ne putem astfel proteja daca stim ce sunt aceste programe.
Personal, saptamanal fac o scanare site web pentru malware, folosind aplicatia hackeradvisor.com,  Pe scurt: 

„Malware” face referire la orice tip de software conceput in mod special pentru a afecta un computer. Programele de tip malware pot sa sustraga informații delicate de pe computerul personal, iar treptat aceasta functionarea poate incetini functionare unui computer si chiar sa trimita e-mailuri false din contul dvs., fara a avea cunostinta de acest fapt

Cateva tipuri 

-viermele informatic: este un program de computer care poate trimite copii ale sale pe alte computere prin intermediul unei rețele;


-cal troian: este un program distructiv care pretinde ca este o aplicatie folositoare, dar, dupa ce se instaleaza, afecteaza computerul vostru, furand informatii..

Daca nu aveti inca site-ul protejat va invit sa folosititi aceasta protectie website impotriva hacker-ilor   

2 comentarii:

Anonim spunea...

Virusul informatic este, în general, un program care se instalează fără voia utilizatorului şi provoacă pagube atât în sistemul de operare cât şi în elementele .

freshblog spunea...

Virusii informatici sunt cele mai periculoase arme in razboiul datelor. In multe tari, astfel de programe au fost declarate ilegale iar autorii lor au primit diverse pedepse.