sâmbătă, mai 16, 2015

Servicii pentru agentii de promovare

In acest articol ma voi referi la servicii pentru agentii de promovare.


Asadar, despre optimizarea SEO s-a scris foarte mult in mediul online. Unii scriu de bine altii de rau. Fiecare dupa capacitatea lui de a pricepe. Eu, unul nu sunt un mare specialist, dar incerc sa fiu cat mai realist.

Revin, la cei care sunt impotriva articolelor de optimizare SEO sustinand ca sunt prea multe, spunandu-le ca acest fapt (articolele ) sunt un rau necesar, fara de care nimeni nu va afla de produsul tau, serviciul pe care il oferi.




Acum, cum vei putea face optimizarea unui site, prin  ARTICOLELOR si de bine, de rau, vei fi cunoscut.

-in primul rand diferenta dintre un articol optimizat si un articol  neoptimizat este una enorma. Uneori este destul de frustrant sa constati ca la cautarile pe motorul google sunt in top articole altfel foarte slabute, dar foarte bine optimizate...si, prezente pe retelele de socializare. Este frustrant si pentru tine ca administrator, daca al tau este undeva jos, dar si pentru tine ca cititor, cand vezi ce recomandari iti face nea google.

-in al treilea rand necesitatea optimizari a creat un anumit stil, in mediul online. Este adevarat, ca il vedem si la site-urile de stiri ori in ziarele online, campioni in sensul acesta fiind site-urile trustului MediaPro: StirileProTv si Gandul.info. Ca si noutate se insista pe bolduirea (ingrosarea) cuvantului /cuvintelor cheie.
Eu inteleg, aceasta practica si nu arunc cu pietre, dar am primit, la randul meu, diverse reprosuri de la nestiutori pe aceasta. Ei considera un mod enervant si inutil. Daca cu prima as tinde sa fiu de acord, cu a doua situatie sigur nu sunt. Nu am cum! E vorba de optimizare!

-in al treilea rand, v-am dat un link la inceput, folositi, daca sunteti la inceput, sfaturile si solutiile profesionistilor in domeniu, cum sunt cei de la: skyranking.ro

2 comentarii:

SUBTIRELU DANUT spunea...

Buna Ziua

In legatura cu validarea advertorialelor postate sti ceva daca acest domn Dorel Oprisan de la
DOT COM IT PRO mai are de gand sa dea vreun semn de viata pentru ca de pe data de 13.05.2015 nu am primit nici un raspuns

MS !

albertflorentin spunea...

Salut,

pe platforma in stanga rubrica speciala pentru mesaje...