marți, mai 05, 2015

Sexgate-ul de la IAŞI

Primarul Gheorghe Nichita e personaj in presa straina. Jurnalistii americani de la Washington Post scriu despre cum se folosea Nichita de politie si de angajati ai primariei sa isi spioneze amanta, printre altele. Desigur, ne intrebam si noi, aici , pe Dambovita, cum se poate ocupa ditamai DNA de amantlacuri si de ce procurorii din Iasi au tinut atata vreme dosarul la sertar avand in vedere ca reteaua Cordunenilor era parte din povestea de dragoste a primarului, varianta western, cu amenintari si cutite la vedere. 

Oricum , Nichita si-a luat concediu. Femeia iubita si urmarita e la serviciu, munceste. Fiecare, dupa posibilitati. Azi, mi-as dori sa aflu ce mutaii se intampla in capul potentatilor vremii de ajung sa nu mai aiba bun simt, respect pentru functie si sa se poarte ca niste stapani de plantatii. 
Seful DIICOT Iasi jura ca nu stie nimic despre aventurile primarului. Ne-a linistit cu asta. Nu de-altceva, dar vrea sa ajunga seful DIICOT-ului national. A mers ieri, la Bucuresti. Sa dea test cu Haineala si tot CSM-ul. Doamna Bica il lauda pe Horodniceanu ca e ...profesionist. Eu cred ca e de ajuns recomandarea!
Apropo de justitie si lupta organelor de a afla adevarul chiar daca el inseamna puscarie pentru unii care erau ieri dumnezei. O sa vedeti ce decid judecatorii cand vine vorba de Traian Basescu si audirea lui in cazul legat de Bercea. Eu asa ceva nu am mai vazut pana azi. Deci merita sa ne uimim.

3 comentarii:

Anonim spunea...

politia locala este la cheremul primarilor ar trebui desfintata.primarii sant stapanii lor.

Anonim spunea...

politia locala este la cheremul primarilor ar trebui desfintata.primarii sant stapanii lor.

axasport spunea...

E cam " naspa" criza asta a barbatului matur...daca se lasa cu urmariri si cu dorinta excesiva de a poseda. Pai e un fel de " doamne fereste" sa ai un barbat matur in criza! Mai bine stai singur( a)...:))