luni, mai 04, 2015

Tendinte in coafuri

Primavara si vara sunt cele doua anotimpuri in care schimbarile sunt cele mai dese si potrivite. In cele doua anotimpuri este ideal sa-i dam un alt stil parului nostru. Acum, este momentul coafurilor si tunsorilor moderne. La inceputul fiecarei primaveri apar primele tendinte pentru sezonul ce urmeaza a se desfasura. Am decis sa scriu acest articol dupa ce am vizitata acest blog tendinte

Pentru primavara- vara anului 2015 tendintele ar fi urmatoarele:

 Tepos! ...aceasta tunsoare este un pic mai scurta pe partile laterale, iar in partea de sus a parului se fac niste tepi. In general aceasta este o tunsoare masculina, dar tendinta din ultima perioada ne arata ca este potrivita si pentru fete. Prin acest stil iese in evidenta frumusetea ochilor.
 Bobul lung! Este unul din cel mai cunoscut stil, preferat de femei primavara...se recomanda femeilor ce au parul drept. Este ideala si pentru femeile ce isi doresc un nou look.
 Tunsoare breton. ..ramane in continuare la moda si este foarte feminina. Este usor de realizat pentru femeile ce au un par ondulat sau drept. arata bine, indiferent de tipul de par.
 Garcon cu breton. Este un stil care a mai fost prezent si anii trecuti, fiind o coafura moderna si tinereasca.  Bretonul ciufulit este alegerea potrivita pentru cele care vor sa scoata in evidenta anumite caracteristici ale lor.
 Neopunk, este un stil, extrovertit, de coafura cu forme neregulate, ridicat in partea de sus si in lateral, parul fiind foarte scurt. Este o coafura foarte moderna.

 Ar mai fi si alte stiluri, eu m-am oprit doar la cateva dintre ele. Dumneavoastra sunteti singurele in masura sa alegeti stilul care vi se potriveste.
 In incheierea acestui articol va invit pe un blog, unde veti citi mai multe articole despre tendinte coafuri

 Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti un sezon primavara-vara foarte placut!

2 comentarii:

axasport spunea...

Bobul lung! Este unul din cel mai cunoscut stil, preferat de femei primavara...se recomanda femeilor ce au parul drept. Este ideala si pentru femeile ce isi doresc un nou look.

albertflorentin spunea...

uite ca pe acesta l-am omis...ms!