miercuri, iunie 10, 2015

Petrecere cu torturi pentru copii

Voi, aveti copii? V-am intrebat pentru ca vreau sa vorbesc in acest articol despre petrecerile pe care le organizam copiilor nostri. Sunt diferite momente in viata unui copil: botez, ziua onomastica, etc...Timpul fiind foarte pretios in ziua de astazi pentru noi si de aceea, cu stresul de zi cu zi, de multe ori nu reusim sa facem ceea ce ne dorim pentru copii nostri. De curand, navigand prin online, am gasit diferite site-uri, care spun ei, organizeaza petreceri pentru copii, ...si sunt de nota zece, dar cel mai mult mi-a placut acesta: etorturi.ro de la care se poate comanda: torturi copii.



Dupa cum arata site-ul si pana la proba contrarie, zic sa le acordam atentie!! Se spune, pe acest site, ca au o mare experienta! Ca gustul este unul deosebit si se ridica la inaltimea unui petreceri spectaculoase. Daca vrei sa organizezi o petrecere pentru copilasul tau, ai nevoie si de o firme specializata in organizarea de evenimente pentru copii, pentru a introduce invitatii intr-o atmosfera de basm, cu personaje indragite de copii. Pentru multi dintre noi timpul este prea scurt si cand vine vorba de-a organiza, o zi onomastica, pentru copilul nostru ne dorim ca totul sa iasa ca la carte si intr-un timp foarte scurt! Cu siguranta ca un asemenea eveniment este si un prilej de socializare pentru copii. Si, daca mai participa la acest eveniment si clovni, atmosfera devine una prietenoasa! De asemenea, stiu ca pentru noi, ca parinti, un copil este cel mai important lucru din viata, de aceea costurile organizari unui asemenea eveniment ( sa zicem ziua onomastica) nu prea conteaza.

Aparitia multor firme pe nisa aceasta, destinata celor mici, de la organizatori de evenimente pana la cofetarii, pe acest fapt se bazeaza si de aceea imi permit sa va dau si un sfat: daca va hotarati sa apelati la o firma specializata, informati-va din timp, pentru ca si in acest domeniu exista amatori si zau ca-i pacat sa ratati clipele frumoase pentru copilul vostru.

Eu va doresc sa organizati pentu copilul vostru evenimente de neuitat si nu uitati ca un tort il puteti comanda si de la aceasta cofetarie online.

Un comentariu:

Torturi copii spunea...

Interesant siteul. L-am vizitat. Au modele frumoase