sâmbătă, iulie 18, 2015

Ponturi, pariuri

Salutare dragii mei,

La noi ca si in alte colturi ale lumii, fotbalul este cea mai discutata si dezbatuta, in acelasi timp, disciplina sportiva. Nu ma intrebati de ce, dar stiu ce polemici se nasc dupa un meci de fotbal. Discutiile despre fotbal sunt tot timpul cele mai încinse, cele mai pasionale. De multe ori îi intreabam pe amicii mei: Bai, dar de ce puneti atata pasiune? Castigati vreun ban?
Ei, uite ca unii castiga bani. Si acesti bani vin din ponturi pariuri azi. Pariurile sunt puse in cea mai mare parte pe meciurile de fotbal( subt fan handbal) din diferitele campionate europene, insa sunt atatea si atatea pariuri extrasportive, atat de banoase. Iar daca discutiile despre fotbal sunt intre doi suporteri va dati seama ca sar scantei.

Mai ales ca de multe ori au pariuri contrare. Faptul ca a castigat Rapidul in dauna lui Dinamo poate naste discutii nesfarsite. Daca stam sa ne gandim, de discutii interminabile are nevoie omul? Frate, frate, dar branza e pe bani, spune o vorba!
Dar, sa revin la pariuri si la cele mai bune case de pariuri. Dintre numeroasele agentii existente, in online, am ales un nume prestigios care ofera cote excelente si asistenta clientilor, www.ponturile.ro, unul din liderii acestei piete si Unibet, una din cele mai bune case de pariuri. Are in meniu limba romana si ofera, pe langa pariurile sportive si ponturi bune.
Daca sunteti pasionati de pariuri si considerati ca aveti noroc, puteti arunca o privire pe oferta invocata  de mine. O sa va ajute sa interactionati cu alti pasionati ca si voi. Si, daca aveti noroc, o sa va ajute sa castigati niste bani. Sau sa-i pierdeti pe toti, in functie de cum sunt asezate astrele :)
Mie mi-au starnit curiozitatea . De aceea am sa încerc, pentru început, cu ei. Depunerea banilor se face online, in timp real. Serviciul de asistenta clienti este amabil si prompt, prin email, telefon sau live.


Si, daca tot am vorbit despre ponturi pariuri azi, de ce sa nu vorbim si despre biletele la loto 6 din 49 ? Un subiect dezbatut pe anumite forumuri, din ce am citit eu, in navigarile mele pe net.
A mai castigat cineva... ceva in ultimul timp, cate numere v-au mai iesit, astept de la voi cateva raspunsuri pozitive.
Acum ca v-am dat un exemplu de site, ca asa era normal, daca ceri ceva, mai intai sa oferi. Facand o cautare pe ponturi pariuri azi am ajuns la www.ponturile.ro. Personal este pentru prima data cand am intrata. Nu am pariat, dar vad acest site a fi unul fain, prin prezentare ponturileor respective. Dar, am vazut ceva ce face diferenta, daca pontul tau este necastigator iti primesti banii inapoi. Suna, cool.
Acum, este cineva care a beneficiat de aceasta oferta? Eu, am sa incerc...Sper sa nu fie doar reclama:)
Hai, ca m-am cam lungit cu acest articol pornind de la un lucru atat de banal pariurile si de la o intrebare simpla.
Din blogosfera romaneasca va doresc multa bafta la pariuri, fireste:)Niciun comentariu: