marți, august 11, 2015

Liposuctie, pentru a scapa de grasimiIn primul rand trebuie sa stabilim clar ce este Liposuctia. Conform dex-ului  este una din tehnicile medicale prin care se de indeparteaza acumulariile de grasime nedorita, din anumite parti ale corpului. Ca de exemplu: fese, coapse, abdomen, piept, solduri, gat, barbie, obraji, glezne, gambe...

Contrar celor intelese de unii, a face o liposuctie nu inseamna o scadere in greutate, ci este una din metodele cele mai cunoscute de a indeparta grasimiile de pe anumite parti ale corpului. Acestea nefiind eliminate prin exercitii fizice sau o dieta corespunzatoare.


Exista foarte multe cazuri cand sportul si dieta nu sunt indeajuns pentru a avea un corp perfect. Cinform cu cele spuse de specialisti, sunt persoane care au un plus de grasime in zona bratelor, a abdomeniului a feselor sau a coapselor si nu pot scapa indiferent de orele petrecute in salile de fitness sau dietele repetate. Aceste depozite de grasimi pot aparea in alte regiuni ale corpului si pot persista indiferent de dieta sau sportul practicat, ele contribuind la o disproportionarea a siluetei.

Pentru a scapa de aceste depozite de grasimi se poate apela la lipoplastie sau liposuctie. Interventii realizate de medicii plasticieni.

Trebuie spus ca la intrebarile dumneavoastra legate de o interventie, raspunsurile nu pot veni decat de la un medic specialist-chirurg. Pasi acestei, interventii sau interventiile de eliminare a grasimilor se pot stabilia dupa consultatiile medicului specialist. El va poate da informatiile ce au drept scop introducerea in notiunile de baza ale unei interventie chirugicale. Daca va ganditi sa apelati la aceasta operatie, pentru orice intrebare sau nelamurire, apelati la medicii specialisti de la Clinca Zetta.
De ce Clinica Zetta? ...
Pentru ca sunt o echipa medicala de profesionisti exceptionali, avand o experienta de peste 100 de ani si dispune de o tehnologie de ultima generatie.

In incheiere va invit sa citi un articol mai documentat, cu stiri din sanatate . 

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de un corp perfect.2 comentarii:

freshblog spunea...

cine a facut sedinte de cavitatie - liposuctie virtuala cu Ultralipo?

Anonim spunea...

Eu am reusit sa slabesc de la 89 la 63 de kg in doar 4 saptamani,
cu cafea verde, pentru mai multe detalii puteti
vizita blogul meu: bit.ly/1izVc1h

Feel free to surf to my site; Tatiana Rusu