sâmbătă, august 29, 2015

Pavele ieftine de la Pavconsult

Cand vine vorba de  pavele ieftine, voi la ce va ganditi? Eu, unul, ma gandesc in primul rand la niste pavele de la Pavconsult. Mai apoi, la cum ar trebui sa arate curtea cu gradina cu tot. Voi, la ce va ganditi?
Acum avem raspandite prin mediul online, tot felul de magazine, care mai de care mai minunate. Sau, ma rog cu produse auto minunate care pot ajuta la un design placut pentru masina noastra. Spun asta deoarece azi, am cautat pe google, minunatul motor de cautare niste pavele, iar el, minunatul google m-a indrumat catre Pavconsult.


In ziua de azi, noi romanii, cumparam din online, de toate. De la telefoane mobile, tricouri, ceasuri, PC-uri si laptopuri, pana la piese auto! Cu siguranta ca sunt inca romanii care se intreaba, de ce au crescut vanzarile din online? Deci, care sunt avantajele cumparaturilor online? Pai:


In primul rand este vorba de comoditate! Nu mai trebuie sa mergi in cautarea unui magazin de specialitate. Alimentele le gasesti si in magazinul de la parterul blocului dar pentru niste huse, trebuie sa mergi intr-un magazin cu produse auto, care sunt putine in orasul tau.

In al doilea rand, preturile nu difera cu mult in magazinele online fata de preturile din magazinele clasice, iar riscul este zero. Nu are cum sa nu fie bun produsul, l-ai ales vizualizandu-l si citind informatiile despre el pe site. Stii, ce cumperi si la ce sa te astepti.

Nu pot sa nu spun si despre un anumit dezavantaj pe care il are anumite magazine din online-ul romanesc. Si, ma refer la cele care sunt la inceput de drum. Din ceea ce am constatat eu, au un anumit timp de livrare cam mare. Asta, e unul din lucrurile la care trebuie sa mai lucreze. Poate, din cauza stocului de marfa sau a firmei de curierat. Cert este ca trebuie sa ajunga rapid produsele la cumparatori, pentru a-i fideliza.

Acum, revenind la pavele si modul in care ne dorim sa arate curte sau gradina. Fiecare avem gusturi si idei despre cum trebuie sa arate. In functie de buget, ne facem un design al locuintei, iar sfatul meu este sa nu exageram in privinta lui. Pana la urma lucurile simple sunt si mai frumoase.

Asadar cauta pavconsult.ro pentru ca gradina sau curtea ta sa arate minunat:)

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti spor la cumparaturi, iar pentru cultura generala a voastra va invit sa cititi acest articol !


Niciun comentariu: