joi, octombrie 22, 2015

Intelepciunea rezultatul experientelor tale

Intelepciunea rezultatul experientelor tale.

Oamenii invata cel mai bine prin expunerea la diferiti stimuli si la o multidudine de experiente. Incercarile vietii ne fac mai puternici, obstacolele ne intaresc si fiecare greutate pe care o depasim se transforma in lectie de viata.

Singura modalitate de a-ti invinge fricile si de a dobandi incredere in sine este actiunea si experienta. In momentul in care ne expunem la diferiti stimuli mintea noastra se adapteaza, cauta solutii si rezolva problema, iar aceasta este calea prin care dobandim intelepciune.
Experientele prin care ai trecut iti da intelepciune

Intelepciunea nu este rezultatul timpului pe care l-ai trait, ci a experientelor prin care ai trecut.

Intalnim tineri care, datorita experientelor prin care au trecut, au mult mai multa intelepciune la o varsta frageda decat oameni in varsta care au avut o viata limitata de un scenariu repetitiv.


Daca simti ca nu ai incredere in tine, inseamna ca nu te-ai expus si nu ai actionat suficient incat mintea ta sa dezvolte noi conexiuni si sa constientizezi ca ai toate resursele ca sa depasesti orice obstacol iti pune viata in cale.

Actioneaza, experimenteaza si invata - aceasta este calea sigura ca sa ai incredere in tine si sa dobandesti intelepciune.

O zi mununata va doresc!

Niciun comentariu: