miercuri, octombrie 21, 2015

Sistem de iluminat cu Led-uri

Cum pot sa fiu sigur ca un sistem de iluminat cu Led-uri, este mai bun decat oricare alt sistem de iluminat cu neoane din acesta piata a corpurilor de iluminat. Ce garantie am ca anumite produse, de exemplu: becuri cu led, rezista mai mult decat oricare altul, din aceasta piata extrem de dezvoltata si in care concurenta este foarte acerba? Exista garantia clara a producatorului? Intrebarile acestea sunt puse de oameni, deoarece iluminatul, fie ca-i intr-o locuinta proprietate personala, fie ca-i vorba de iluminat stradal (aici am in vedere admonistratia locala cea care investeste in acest iluminat), este o investitie pe termen lung.



Raspunsul ar fi unul singur: rezultatele in timpul functionari. Adica facutura la curentul electric consumat.
Citind cateva informatii legate de acest domeniu, am aflat ca solutiile iluminatului cu lampile cu Led, au certificare globala, pentru modalitatea eficinta de economisire a curentului electric. De asemenea a fost dovedita, in practica, durata de viata a acestor sisteme, precum si reducerea emisiilor de carbon in sectoare diferite. Aceste tehnologii vor juca, in viitorul apropiat, un rol din ce in ce mai important in iluminatul de pe intreg mapamondul. Globalizarea spunandu-si cavantul si in aceasta piata importanta a lumii. In final marea majoritate a companiilor vor apela la aceste solutii eficiente de iluminat, fiind cele mai bune in acest moment.
Noile tehnologii cu Led, sunt alternativa viabila la traditionalul sistem de iluminat cu becuri. Aceasta tehnologie face posibila economisirea de energie, iar ca rezultat final duce la o economisire a bugetului.
In privinta calitatii iluminatului nici nu trebuie sa ne mai indoim, ele sunt deja prezente in iluminatul stradal al marilor orase din Romania si sunt vizibile pentru oricine. In ceea ce priveste beneficiile razei de iluminare, exista o imbunatatire considerabila, fata de iluminarea stradala.

Pe site-ul magicled.ro, se pot alege produsele de care avem nevoie, cele care se potrivesc ca si solutie de iluminat modern, atat in interiorul unei locuinte, dar si in exteriorul ei. De asemenea se gasesc solutii pentru iluminat stradal, iluminatul monumentelor din oras, etc. Si, in functie de dorintele autoritatilor locale.
Tot pe site-ul amintit se pot gasi informatii despre noua tehnologie, despre beneficiile implementari unui asemenea sistem de iluminat.
De curand am observat ca in orasul in care locuiesc a inceput un amplu program de inlocuire a vechiului sistem de ilumint, cu un nou bazat pe Led-uri. Din ceea ce am aflat, factura de curent electric, la finalul implementari acestui proiect, va scadea cu 15 la suta.
Asadar, vor ramane bani pentru extinderea iluminatului public si in cartierele marginase. Acesta fiind un exemplu ce ar trebui implementat si in alte orase. Vezi aceste modele de becuri decorative.

In incheiere vreau sa va spun ca fiecare dintre noi poate sa aleaga in ce mod isi va reduce costul facturilor cu utilitatile ( curent electric, apa, gaz, etc) ceea ce v-am prezentat in acest articol fiind o optiune.

Din blogosfera romaneasca va doresc s-aveti parte de facturi mai mici:)

Un comentariu:

Unknown spunea...

Oferta cea mai convenabilă de lucru la domiciliu!
Castigă experiență alături de noi și faceți bani cu o muncă moderna și plăcută!
Căutăm oameni foarte serioși și interesați de un venit suplimentar în timpul liber, acasă, comod în fața calculatorului (sau telefonului mobil android sau ios). Cereți acum mai multe detalii la adresa de email istan938@gmail.com
Oferta văzuta peste tot! De ce crezi că vezi peste tot această ofertă de lucru la domiciliu? Răspuns: pentru că suntem extrem de serioși! Oamenii ni se alatură mereu și suntem o organizație în plină extindere! Stai pe margine și te uiți sau participi și tu și începi să caștigi bani? Te îndrum eu pas cu pas, după ce ma cauți pentru mai multe detalii, la adresa istan938@gmail.com sau în privat pe facebook la pagina https://www.facebook.com/istan938 (suficient să trimiteți mesaj chiar și aici, chiar dacă nu aveți sau nu știți cum funcționează mailul)