sâmbătă, octombrie 24, 2015

Uite cine vorbeste, Alina Gorghiu!

Uite cine vorbeste, Alina Gorghiu! Firescul,dupa Alinutza Gorghiu;demisia!
Aceasta faptura , libera-la sarcini politice, are obsesia demisiei orcui, oricand si intotdeauna, se pare!
Bunaoara, Alinutza, uitand temporar de V Ponta, cere demisia lui Oprea ancorat in nemernicii, in general, iar in particular in urma incidentului cu politistul decedat intr-un accident regretabil.
O femeia preanefericita, in dubla ipostaza ce-a de lider PDL, si mna dreapta a Balalaului de la Cotroceni, suporta cu stoicism efectele sindromului paranoid, printr-un delir cronic, dar fereasca Domnul Cel Sfant, nehalucinator!

La cafea dimineata, la prinz sau la cina seara, Alinutza solicita o demisie, de parca onoarea s-ar regasii pe culuarul politic romanesc.
Chiar entitatea ei, va trebui cumva sa ne ofere propia demisie de onoare, daca ar avea, stiindu-se implicata in dosare ale DNA.
Stimata doamna Gorghiu, presupun ca aveti o mare problema de comunicare, una interpersonala cu propiul ego sau o alta, de comunicare in secta johannistoida-PNL!
Alinutza, nu uita, Klaus de Sibiu a intrat in Cotroceni, "pas cu pas" alaturi de un dosar penal! Iar eu si multi altii nu uitam de copii vanduti de familia Johannis si nici nu iertam o asa fapta oribila.
Ma intreb: Oare imunitatea lui Jojannis, il exonereaza de raspundere morala?
Dar imunitatea lui Oprea, il scapa de raspundere penala?
Nu-i bai, daca danseaza alaturi de "iluminati" este in regula, nimeni dintre "ei" nu suporta repercusiuni!!!







Niciun comentariu: