luni, noiembrie 30, 2015

Alina Gorghiu (PNL) le taie majorarile salariale romanilor!

Romania era inmarmurita in bezna durerii de la Club Colectiv. De atunci si pana acum am traversat impreuna o luna aproape neagra. Ziua si decesul uneia sau al mai multora dintre victime. Miscari de strada speculate politic dupa cel mai evident plan de a scapa de unii (PSD) ca sa vina altii (PNL). Arestari si acuzatii. 
Azi, 30 noiembrie. Sfantul Andrei, Ocroteste Romania. Acelasi stat care fumega acum o luna aprinde beculete si se pregateste sa defileze. Maine e ziua nationala, 1 DECEMBRIE, numai ca Sasul de la Cotrceni, Iohannis isi aprinde beculetele, dar trage oblonul receptiei de 1 Decembrie. Tariceanu, ramas singurul barbat politic se face el gazda pentru receptia care nu a fost anulata niciodata in ultimii 25 de ani si la Senat, l-a chemat chiar si pe Traian Basescu. Evident, fostul presedinte a confirmat ca vine.


Tot azi, jurnalistiul cu grade militare bine camuflate, Radu Tudor a facut niste previziuni extrem de interesanrte pe blogul lui. Adica in ce fel se aseaza raporturile de putere pentru anul ce vine. Nu stiu daca a avut in vedere si declaratia absolut DEMENTA a co- presedintelui PNL Alina Gorghiu, flebetea lu'klaus, care lauda cu toata gura guvernul tehnocrat, dar care taie de la ea putere orice majorari salariale. 
De ce le taie, banuim...ca doar e foame mare la liberali si niscaiva ternuri de fotbal in panta sau parcuri la marginea padurii, ar prinde bine pe lista de "investitii". Ca nu le da de la ea din buzunar, investitiile. 
Intr-un stat normal, orice om politic ar trebuie sa-si propuna cresteri , nu taieri. Dar, comentam aceasta pozitie pentru simplu motiv ca am obosit sa vedem oameni care in loc sa gaseasca solutii sa ne fie mai bine, ca doar de asta vor puterea, cauta sa distruga orice urma de speranta.

4 comentarii:

Maria Veronica spunea...

Felicitări domnului Tariceanu! Pana la urma suntem romani și trebuie sa sărbătorim Ziua Națională! Mandra ca sunt româncă!

azitino spunea...

suntem.condusi de un venetic(caruia nu-i pasa de tara noastra),de tradatori si multe.fiare salbatice!Nu vede nimeni ca se calca pe.trupurile.arse ale.tinerilor din Colectiv?Si asta doar pentru scopurile.lor marsave?

florentin spunea...

Ni se fura tricolorul, Iohanis " trage oblonul", la Cotroceni, (de 1 dec-receptie), ni se da jos, un guvern performant, în ROMANIA MEA și GUVERNUL MEU, iar noi, acceptam ca prostii!!!! Cred ca ăsta vor romanii, sa fim umiliti, sa acceptam,1 an de zile, fel și fel de mizerii!!!! Cind o sa ni se confiște și ziua națională? Totul este posibil, cu un așa președinte, ales de 6 mil de romani (diaspora, gen facebook și UE)!!!

e-provincia spunea...

Maine e ziua Romaniei si pe domnul presedinte îl lasa rece, foarte urat, azi ma bucur ca nu l-am votat pentru ca acest domn nu merita aceasta titulatura...in ce priveste pe doamna Gorghiu este chiar mai tupeista decat colega ei de coalitie Anastase, in rest un singur lucru stie sa faca bine.......sa cera demisiii.....