vineri, noiembrie 27, 2015

Bilete de avion. Festivalul Vinului!

Bilete de avion

Incep acest articol cu o intrebare, asa din pura curiozitate. Cati dintre voi ati calatorit cu avionul, indiferent de ruta. Ca-i una interna sau una externa. Deci, cati dintre voi ati urcat intr-un avion, in viata voastra? O data? De mai multe ori? Daca, raspunsul este afirmativ, cum sper, de altfel, mi s-ar parea minunat sa apuneti ceea ce simtiti cand va aflati acolo sus? Cum este acolo sus, deasupra norilor, cum zice un amic de al meu. Va amintiti de aceea celebra expresie, ma simt ca in al noulea CER! Sau: Simt ca plutesc? Daca sunt cativa, sper, care inca nu au calatorit cu avionul, le spun ca acestea lucruri sunt de bine. Nu-i nimic rau! Si, acum se poate calatori mai usor avand la dispozitie bilete avion ieftine la Aerolines .

Acum, fara sa glumesc: cum v-ati simtit cand ati zburat prima oara cu avionul? Eu, unul nu prea am fost de multe ori, dar recunosc ca prima oara am avut stres de neliniste si-o senzatie ciudata. Normal, zic acum. Era prima data, era nou, desi ma antrenasem, din punct de vedere psihic.
Cand ma uitam de sus, vedeam sub mine norii (am facut si poze, desi se zice ca n-ai avea voie), vedeam cladirile mici. Eram intr-adevarat cu capu-n nori. Dar, am omis sa va zic ca nu am rau de inaltime si chiar nu am avut. Geamul a fost pentru mine acel ceva linistitor de mi-a taiat greata.
Bun, acum sa va spun ca primul zbor cu avionul a fost la Frankfurt in Germania, unii ar zice, eiii...au fost doar cateva ore. Da, dar era pentru prima data, cand eram intr-un avion si tor pentru prima data cand vizitam orasul Frankfurt din Germania. si participam la Festivalul Vinului.  Si, sa va mai spun ca biletele de avion le-am achizitionat dupa ce am cautat pe internet o oferta avantajoasa, ca aceasta: bilete avion Bucuresti Frankfurt, fireste! 

Cum am facut, de-am gasit bilete ieftine? Pai este extrem de simplu:
Am intrat pe net, cum va spuneam si am gasit un site (Aerolines), agregator, cu ajutorul caruia gasesti bilete ieftine la companiile aeriene de pe ruta pe care vrei sa calatoresti. Site-ul il gasiti usor. Incercati-l si va veti convinge, ca sunt cele mai ieftine bilete. 
De cand am caltorit eu prima data cu avionul si pana acum cand scriu aceste randuri au aparut mai multe astfel de site-uri. Concurenta, n-ai ce sa-i faci, dar e bine pentru noi ca si clienti.

Acum sa revin la prima mea calatorie si sa va spun ca am mers de la Bucuresti la Frankfurt, pentru ca vroiam sa-mi vizitez fratele si a lui familie si...in a doua parte a lunii august se desfoasoara FESTIVALUL VINULUI. Sunt foarte multi turisti care vin special pentru acest eveniment. Cultura vinului de mere in Frankfurt a jucat un rol important în viata sociala a acestui oras de sute de ani.



PS. 1. Si-a mai fost si-o curiozitate a mea. Trebuia sa zbor si eu odata.
       2. Despre zboruri gasiti un articol aici

Un comentariu:

axxapro spunea...

Pai, era cu vin...sprituri!