vineri, noiembrie 06, 2015

Invitatii de nunta de la Deluxe Cards

                                             Invitatii de nunta de la Deluxe Cards


Sunteti in acea situatie fericita de a va organiza propria nunta si ati ajuns la pasul in care trebuie sa alegeti modelul de invitatie pentru nunta? Care sunt pasii de care trebuie sa tineti cont intr-o asemenea situatie?

Primul pas:- invitatia de nunta trebuie sa vi se potriveasca. Din avalansa de modele existente, acum pe piata de specialitate trebuie sa gasiti si sa alegeti acel model care vi se potriveste cel mai bine voua. Fie ca e vorba de o invitatie clasica, pe hartie lucioasa, moderna, pe pergament sau de o invitatie asa mai romantica, trebuie sa fiti siguri ca acel model pe care il alegeti este cel cu care voi va identificati intr-o mare masura.


Al doilea pas: invitatia de nunta trebuie sa fie de buna calitate. Ar fi o greseala sa subapreciati importanta unei invitatiei la nunta. Aceasta bucata de hartie, adica invitatia la nunta este primul act prin care invitatii vostri ( rude, prieteni, colegi, etc...) intra in contact. De asemenea trebuie sa luati in calcul un model rezistent. Pentru ca in fata intemperiilor vremii, dar si a manevrarii acestora, sa nu ajunga deteriorate la expeditor. Nu cred ca va doriti asa ceva!:(
Este foarte bine si necesar in acelasi timp, ca acestia sa fie placut impresionati de alegerea pe care voi ati facut-o.

Al treilea pas: puteti apela la unul din serviciile de curierat pentru a expedia musafirilor vostri invitatiile.

Al patrulea pas: documentati-va asupra reputatiei firmei pe care ati ales-o.


Un prieten ce face poze pe la nunti mi-a recomandat sa intru pe site-ul celor de la Deluxe Cards ( gasiti aici detalii despre Deluxe Cards ), si intr-adevar au invitatii de nunta foarte frumoase si la preturi bune si de aceea va fac si eu aceasta recomandare, dar decizia cu siguranta va apartine voua. Eu v-am atasat si-o poza de pe site-ul lor cu un model de invitatie.

Voi sunteti cei care veti opta ce furnizor va poate garanta satisfactia realizari unor invitatii pe gustul vostru.

Acum, in cea de-a doua parte a articolului. Cei care urmeaza sa se casatoreasca. Asa e ca va doriti o nunta perfecta? O nunta despre care sa va amintiti cu placere peste ani si ani? O nunta care sa devina etalon pentru ceilalti prieteni ai vostri?
Pentru acest motiv va sfatuiesc sa va ganditi la cele mai mici detalii. In general viitoarea mireasa este cea obsedata de detalii. Si, cea care vrea sa iasa totul perfect. Si, bineinteles ca o rochie pentru mireasa -trebuie sa fie unicat, tortul -sa fie cel mai inalt, sa aiba cele mai frumoase lumanari nunta si cele mai proaspete buchete de flori. Pentru ca ele miresele isi planuiesc pas cu pas fiecare moment din cea mai importanta zi a vietii lor.
Decorul trebuie si el sa fie unul deosebit, pentru a oferi unicitate nunti voastre. Si ma refer la deocoratiuni ale salonului, aranjamentele florale, huse de scaune, servetele personalizate(e noua fita), fete de masa, fete de scaun, perdele de lumini, etc...
Si, ca acele momente sa ramana, ai nevoie de o firma specializata care sa imortalizeze momentele importante. Nu-mi dau seama daca pretul e mare sau nu, dar… macar sa le faca profesionisti si sa le iasa (aproape) perfect. Hai, ce sa va mai  zic, ca la o nunta pretul e decontat ulterior de la invitati. Deci, nu trebuie sa va plangeti! Invitati s-aveti, ca se rezova nota de plata!


Din blogosfera romaneasca va doresc nunta frumoasa!:)

Niciun comentariu: