sâmbătă, noiembrie 14, 2015

Johannis & Basescu, tot un draq!

Klausescu & Basescu, tot un draq!

Ambii insi, au intrat in Cotroceni cu dosar penal.Cu toate acestea romanii asa cum ii cunostem , loviti de soarta, rataciti in timp, au votat intr-o mare bucurie, desii lacrimi siroaie se ravarsau pe al lor obraz!
Basescu a inteles foarte bine rolul pe care il va juca in teatrologia prezidentiala. Si-a tras serviciile secrete si justitia intr-o barca comuna, rest naval in urma vanzarii flotei. Dupa realizarea echipei in functionalitate justitiara, a reusit vulnerabilizarea sefilor de institutii prin oferte greu de refuzat.

Johannis ,un primar provincial, lipsit de anvergura politica, agent imobiliar intr-o afacere de famile, a reusit "pas cu pas" obtinerea gradului prezidential ca urmare a unui profil de cavaler teuton! Sprijinit de un sistem bine consolidat in preluarea si manipularea politicienilor care au infaptuit penalitati, Johannis a fost transformat in purtator de vorbe ale sistemului.
Un fass,de sorginte basistoida s-a dovedit a fi si acest nou statator din Cotroceni!
Numai furcile caudine ar putea sa-i trimita pe cei doi, intr-o umilinta binemeritata, cu iz puscariabil, atata timp cat o majoritate tace intr-o tacere vinovata!!!




Niciun comentariu: