marți, ianuarie 19, 2016

Guvernanti, indobitociti de Bruxelles

AFARA-I FRIG,
INAUNTRU-I FRIG,
DESDCHID FEREASTRA SI STRIG:
SLAVIT JOHANNIS!!
S-A SI INCALZIT!!!

Da, prieteni bucuresteni, incercati o incantatie cu versurile de mai sus, pentru a reusi sa obtineti supranaturalul: incalzirea caselor si apartamentelor voastre.
Va veti incalzi , presupun, spiritele amortite descatusandu-se instant.
Daca nu izbutiti,cereti eliberarea temporara,sine qua non: ,,a primarului vostru ales, Dr Oprescu,arestat de noua securitate din DNA, pentru a va putea oferii caldura necesara in caloriferele locuintelor, pe parcursul derularii iernii, indurate cu stoicism de multi dintre voi si de ce nu cu bucuriile firesti etalate in originalitatea anotimpului alb.
In situatia cand cele doua alternative nu au rezonanta in realitate, va ramane determinarea iesirii la o plimbare in Agora PU, alaturi de cat mai multi bucuresteni infrigurati de timp, imbatraniti de soarta, sau tineri inteligenti si frumosi, protestatari de meserie incostumati sau nu, in civil!
Un protest pasnic, elegant, fara injuraturi, fara dansul pinguinului sau al braului romanesc, un protest demn, in care cereti caldura umana de la actualii guvernanti, indobitociti de Bruxelles, indoctrinati de PPE sau aflati sub acoperire in guvern sau alte functii din administratia centrala.
Aveti si oportunitatea solicitariii iesirii n strada a ONG-urilor sorosiste, care isi vor arata solidalitatea alaturandu-se de cei prezenti in strada!
Nu uitati!
Nu neglijati nici un element de decor!
Sorosistii au mare trecere la celebrul scriitor modernist, penalul din Cotroceni, numitul Klaus de Sibiu!
Deci,impreuna iesiti! Caldura primiti.

2 comentarii:

alesia spunea...

Alexandrescu Un presedinte penal implicat in achizitionarea de case cu acte false.DEMISIA

e-provincia spunea...

Cum este posibil intr-o tara membra UE,.. sa se intample asa ceva? Cum este POSIBIL ca nenumaratii DEONTOLOGI,,, care isi dau cu parerea despre orice , sa nu sara ca arsi de aceasta MIZERIE care ne face de ras in LUME! Cum poate un om care se predinde PRESEDINTELE ROMANIEI sa aduca asa mare DEZONOARE ACESTEI TARI,,, Cum poate acest popor (ma refer la cei informati) sa nu tipe in gura mare in starda ca ASA NU SE POATE!