miercuri, ianuarie 13, 2016

Legea salarizarii, punct si de la capat!

Guvernul face legea salarizarii unitare. Asta e vestea buna, mai ales ca legea iese la lumina, zic cei de la Victoria, intr-o luna. Vestea proasta e ca unele salarii ar putea scadea. Si bomba vine la pachet cu criteriul de performanta pe care Dacian Ciolos l-a inventat suparat ca Ponta nu s-a gandit la asa ceva cand se tot codea sa scoata legea. Explicati, nu prea am: cum vine asta cu performanta. Cine o masoara si , mai ales, ce reactie vor avea bugetarii la aflarea vestii, ca s-ar putea sa le scada salariile.

In plus, aflam ca guvernul si-a stabilit niste prioritati. Adica fiecare minister in parte iar primul ministru insusi vrea sa le monitorizeze. Cel mai bine ar fi sa aflam si noi de ele. Vorbim despre asta. Surse oficiale spun ca Victoria Nuland vine luni la Bucuresti si se va intalni cu presedintele Iohannis, posibil cu primul ministru si cu sefa DNA, al carei mandat trebuie reinnoit garantat.
Asa vor americanii, fara prea multe discutii. Ce conteaza ca lege nu permite mai mult de 2 mandate!!

5 comentarii:

Arthur Vasilescu spunea...

.... deja slugile basisto-securiste au inceput sa faca ce stiu mai bine:taie veniturile romanilor ptr ai aduce la saracie si obedienta !!! bai Ciolos,mars sa mori in buda jeg basist ce esti !!!

e-provincia spunea...

Asa au zis americanii ? Sa reinnoim garantat mandatul sefei DNA garantat ? Fara niciun detaliu etc ? Stiu ca a fost o discutie in 2012 cand Ambasada americana a fost vehementa referitor la numirile in justitie. Avem o problema ????

Silvia Barbarii spunea...

Pentru ei cine stabileste criteriile de performanta?

albertflorentin spunea...

@ Anonim Silvia Barbarii: daca as stii, sigur ti-as spune!

Andy Barney spunea...

Johannis,da-ti demisia nazistuleeeee !!!