marți, ianuarie 26, 2016

Multivitaminele pentru reglarea glicemiei

In postarea de azi voi incerca sa va vorbesc despre diabet. De asemenea va voi invita pe un site, Favio unde veti descoperi multivitamine pentru reglarea glicemiei: si informatii despre glicemie si diabet de tip 2.
Asadar, diabetul este o boala cronica, o tulburare a metabolismului, ce se caracterizeaza prin cresterea nivelului de glucoza din sange.

Diabetul este o boala cronica ce se poate agrava si in timp poate sa afecteaza mai toate organele. Insa, aceasta poate fi mentinuta sub control printr-un regim alimentar adecvat.
In Romania, diabetul este o boala ce afecteaza peste 1.200 000 de cetateni, conform ultimelor statistici.


Diabetul de tip 2 este cel mai comun, iar simptomele lui apar treptat. Acesta se poate dezvolta indiferent de varsta si este cel care poate  fi prevenit. Simptomele timpurii, din care ne putem da seama, pot fi oboseala, pierderea fra vreo explicatie, a greutatii, o vederea incetosata, vanatai care se vindeca foarte greu, urinare deasa, setea permanenta sau foame neobisnuita. De asemenea, semnale al aceste boli mai pot fi si infectile repetate ale vezicii urinare.

Va spuneam ca acest tip de diabet, poate fi prevenit prin dieta, consumand alimente ce au rol de micsorarea a nivelului de zahar din sange si evitand acele alimentele care il pot ridica. Deci, putem ajuta organismul sa se vindece natural si sa scapam de stresul "glicemiei".


Acum, daca diabetul de tip 2 s-a instalat prin , il putem mentine sub control. Vizitand site-ul Favio, am descoperit un produs, ce are rolul mentineri unui nivel normal al glucozei in sange. Favio, are in componenta sa 16 vitamine si minerale, asta facand din el un supliment alimentar unic, creat special pentru mentinerea valorilor normale a glicemiei.
Administrarea regulata a Favio sustine sistemul imunitar, si va ajuta la coagularea normala a sangelui, diminunad senzatia de oboseala prin cresterea energiei.

Important: Atunci cand va hotariti sa luati  multivitamine pentru reglarea glicemiei, va trebui sa cereti si sfatul medicului dumneavoastra. El va poate da mai informatii in legatura cu modul introducerii acestor suplimente in regimul dumneavoastra alimentar, cu toate ca nu sunt daunatoare.    



Niciun comentariu: