marți, februarie 09, 2016

Supravegherea unei locuinte

Solutii de siguranta pentru locuinta: camere supraveghere pret

Daca stati la casa eu as recomandat sa va montati camere de supraveghere ( vezi aici preturile pentru camere de supraveghere ), nu se stie niciodata daca si  cand se poate intampla ceva, iar daca locuinta dispune de camere care filmeaza totul, poti fi cu un pas inaintea hotilor. Furturile din curti si din case au devenit din ce in ce mai dese, mai ales atunci cand acasa nu e nimeni.
Acelea sunt momentele pe care hotii le asteapta si actioneaza usor. Atunci cand nu este nimeni acasa, hotilor le este foarte usor sa intre in casa si sa ia tot ceea ce gasesc de valoare, iar atunci cand proprietarul se intoarce constata ca multe bunuri nu le mai are. Sa stiti ca nu-i deloc usor pentru politisti sa-i identifice si mai apoi sa-i prinda pe hotii. Odata ce acestia fug si nimeni nu i-a vazut, sansele sa le dea de urma sunt mici, neavand astfel nici o pista pe care sa mearga.

Camere supraveghere video

Dar, daca ai camere de supraveghere montate, sansele cresc considerabil, pentru ca acestea pot filma fata hotilor sau pot oferi un mic detaliu care duce la identificarea hotilor. Si, mai e un aspect pe care nu trebuie sa-l neglijati, daca cineva vrea sa fure ceva de la voi si, va  vedea instalate camerele de supraveghere afara, sansele sunt foarte  mari ca acestia sa va ocoleasca, stiind ce riscuri exista. Deci, este si o masura de preventie!

O idee buna este sa cumperi camere de supraveghere exterioare si sa ai la PC-ul tau un HDD mare care sa poata pastra in siguranta toate inregistrarile. Din pacate, multe astfel de camere nu sunt de buna calitate, imaginile nefiind foarte clare si nu-i ajuta pe politisti sa distinga ceva.
De aceea, zic ca cele gasite de mine pe comenzi.ro, raspund noilor cerinte! Ok! alegerea finala va apartine, desigur!
Daca luam ca exemplu un bloc, este aproape imposibil sa fie un ochi pentru fiecare locatar, astfel incat sa se stie cine intra si iese si cu ce:). Tocmai din acest motiv o solutie ar fi video-interfonul si veti avea in siguranta intreaga cladire.
Solutiile pe care eu vi le-am prezentat sunt necesare in ziua de azi! Nu stiu daca investitia e mare, dar in cazul unui bloc ea se diminueaza prin contributia fiecarui proprietar. Si mai este un aspect, de care trebuie sa tineti cont si de care am amintit la inceput, statistica furturilor in Romania .

PS. Daca considerati ca ceea ce v-am prezentat nu corespunde necesitatilor voastre, puteti face cautari dupa: camera supraveghere pret , pe Google.


Niciun comentariu: