duminică, aprilie 10, 2016

Muzica metal contopita cu muzica … clasica

Comunicat de presa - Concert inedit in Bucuresti: Muzica metal contopita cu muzica … clasica

Trupa Kratos va concerta pentru prima data alaturi de Cvintetul “Bella Musica”, pentru a marca lansarea albumului “Arlechino”, semnat de celebra trupa romaneasca de dark metal. Concertul va avea loc vineri, 6 mai 2016, in Club Fabrica din Bucuresti si va fi unic in Romania, deoarece va combina doua stiluri de muzica total diferite, muzica metal si cea clasica.

Organizatorii au scos deja biletele la vanzare, pretul unui bilet fiind de 20 de lei si pot fi achizitionate de la agentiile TUI, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, reteaua IQBox, Perfect Tour, magazinul Senia, magazinele Uman sau de pe Internet, pe http://www.bilet.ro/event.php?id=7499 sau https://www.iabilet.ro/bilete-concert-de-lansare-al-noului-album-kratos-alaturi-de-cvintetul-bella-musica-25117/.

Formata in toamna anului 1996 de Daniel Dron, trupa Kratos a fost inclusa in genul gothic metal, fapt care a atras atenTia ascultatorilor de muzica rock si metal din ?ara, dupa ce a castigat numeroase premii la festivaluri de gen din Romania.

De cealalta parte, Cvintetul „Bella Musica” impartaseste aceeasi pasiune pentru muzica, de la preclasic la contemporan, abordand lucrari ale unor compozitori celebri, precum: Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Bela Bartok, George Enescu. “Bella Musica” are in repertoriu de asemenea si muzica de Jazz, pop rock si muzica de film. In anul 2008, in cadrul Summit-ului NATO, Cvintetul “Bella Musica” a reprezentat Romania la Budapesta, printr-un recital din repertoriul romanesc.

Parteneri: Asociatia ESCU, Sfera Decor, Plus Communication, RTV, ROCK FM

Niciun comentariu: