vineri, iunie 23, 2017

Piese auto Renault

Piese auto Renault

Stim cu toti cat e de greu sa intretii o masina, din punct de vedere financiar, la asta ma refer, fireste! Sunt foarte multe piese pe care trebuie sa le achizitionezi, in permanenta, la un autoturism, pentru ca starea de functionare, sa fie la parametrii optimi, iar cel mai simplu e sa cautam, in online, piese auto Renault, daca detinem un autoturism marca respectiva.

Acum, oamenii, asa la modul general, cand isi cumpara cate o masina, nu se gandesc si la asta, nu se gandesc cat de usor pot aparea diverse defectiuni si ca va fi nevoie de multi bani pentru o reparatie. Daca masina e un second-hand si, mai trebuie sa cauti piese de schimb, lucrurile incep sa se complice, un pic.


De aceea, sfatul meu, atunci cand va hotarati sa va luati o masina, este sa va informati inainte de a da banii pe ea. Trebuie sa stii sigur ca nu vei fi nevoit sa cheltui mai mult pentru intretinerea masinii, decat pentru achizitia ei.

Piese de schimb Renault

Acum, este o realitate si faptul ca pretul combustibilului este destul de ridicat, dar nu intru in detalii, de ce? Pretul a tot crescut datorita taxelor introduse…dar, cum spuneam, e o alta discutie.
Daca locuim in oras, parerea mea e ca nu se prea merita sa te folosesti, zi de zi, de masina, in conditiile in care orasul e aglomerat, stai destul de mult la semafoare, care de multe ori nu sunt sincronizate.

Foarte important, tot din punctul meu de vedere, sunt piesele de schimb ale masinei, atunci cand esti nevoit sa le inlocuiesti. Daca mergi foarte mult, trebuie sa-ti cumperi piese foarte bune, n-are rost sa dai banii pe piese second-hand. Cel mai indicat e sa cauti un magazin online de unde poti cumpara PIESE de SCHIMB, de calitate foarte buna, pentru a fi sigur ca nu vei avea probleme din nou. E neplacut sa pleci dintr-un service auto si, dupa cateva zile sa constati ca ceea ce tu considerai ca s-a rezolvat, nu-i decat o carpeala…Asadar, multa atentie de unde achizitionati piese de schimb Renault. Am vazut ca unii prefera sa cumpere piese de prin targuri.  Si, nu orice piese, era vorba de componente ale directiei. Din punctul meu de vedere, aceasta nu-i o solutie, pentru o masina…datorita uzurii pe care o prezinta deja piesele second-hand.

Sunt anumite componente ( adica piese) care au un rol important in functionara autoturismului, si mai ales cele cu privire la siguranta in trafic, pe care trebuie sa o aiba un autoturism. Componentele de directie, fac parte din aceasta categorie…

Asadar, pentru siguranata celui care conduce, pentru siguranta pasagerilor dar si, a celorlalti participanti la trafic, sfatul meu, este acela de a fi deosebit de atenti, cand mergeti sa cumparati…si, in nici un caz. nu luati din targ…
Un al doilea sfat ar fi sa nu neglijati revizia de vara. Am ceva experienta si imi permit sa dau sfaturi cand vine vorba de masini si piese de schimb…dar, desigur fiecare e liber sa aleaga!

Din blogosfera romaneasca eu va doresc numai bine si, sa circulati multi kilometri fara reparatii. .

Niciun comentariu: